Friday, June 14, 2013

Hadiah Besday Sebelum Besday...

Ok Dah lepas Satu beban Pagi nie...
hehehehehehe....
semuanya berjalan lancar....
alhamdulilah......

ok sekarang nak cerita nie....
aku dapat hadiah besday sebelum besday .....
seronoknya....
ok esok dapat hadiah paling best...
bercuti di GOLD COAST MORID....
kenapa aku cakap nie hadiah...
sebab my hubby memang ambil pakej besday ...
nanti kita cerita apa yang lebihnya dalam pakej besday...
dan setakap nie yang aku tahu harga mahal sikit berbanding pakej biasa...
yang lain hubby dah tahu cuma kita yang tak tahu 
suprise katanya...
tunggulah apa yang suprisenya.....

oklah hadiah pertama yang kita dapat...

mak budak nie kreatif Ya Rabbi...
cha nanti akak nak tempah tau.....



dan ini dari KEKWA..
(Kelab Bahagian Kewangan)

huhuhuhuhuhu
tadi siap hint kat cik poji kita....
belilah novel kat kita sebagai hadiah besday mcm cik akob sue...
jadi tak payah nak pening2 pikir lagi....
10Q cik akob sue bagi idea paling bernas untuk dijadikan hadiah

syukur alhamdulilah di atas nikmat yang telah KAU berikan...


happy birthday nana mama damia 

moga dipanjangkan umur serta dimurahkan rezeki...
dan paling penting dipermudahkan untuk bersalin nanti...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

bukan ayob la akob..tp tak pe..mmg org selaloo tukar nama dier tau..kikiki...bestnyer banyak hadiah dapat ni..

cha..aku punyer..15.10..kakakakka

Qhaifa Nur said... [Reply]

bestnya Jue..berganda hadiah besday..

Nana said... [Reply]

Eh ada wish utk kita plak hehe
Family nana keding penah amek pakej bday kt golkos tu siap ada kek pastu dapat sijil hehe sweet jek xsaba nk tgk entry cikjue

Nad MamaZN said... [Reply]

Waaa ! Dpt adiah p golkos morib!!!
Bestnye! :)
Cha mmg takleh dipertikai kekreatifan nya tu
Ada bakat terpendam gitewww :)

Sweetmama said... [Reply]

cha mmg kreatif, eija dh dpt 2 bday kad drpd Cha.., sgt2 hargainya :)
cha agaknye thn ni dpt lagi tak..hehe..

Masya said... [Reply]

cantikkk .. quilling cha buat tu kemas...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa