Wednesday, June 19, 2013

Gold Coast Morib - Pakej Birthday

salam semua....
oklah baru nak cerita pasal jalan2 kat Gold Coast Morid
cerita biasa mcma orang lain...
cuma lain sikit sebab  kita ambil pakej birthday
sebenarnya dah lama nak pi sini...
cuma masa dan keadaan tidak sesuai...
tengok offer semua kena ambil weekday...
memang susah sikitlah...sbb farisyah dah sekolah...
nanti kena tinggal sekolah pulak.....dah le banyak appoiment...
rasa kesian pulak klu asyik tinggal sekolah je...

jadi kebetulan bulan ni besday kita ...
jadi hubby pun ambil pakej besday ...
sebab bezanya pakej besday 
kita boleh ambil weekend sebab besday 
kita kali ni jatuh hari minggu
(pakej besday ni boleh diambil sehari sebelum atau sehari selepas besday)


ok sebab pakej besday harga dia pun up sikitlah dari pakej biasa...
RM 265 tapi pakai GOURPON punye...
dapat lagi diskaun RM 10
jadi TOTAL RM 255

apa yang kami dapat...
biasalah 2D 1N..
breakfast dan diner utk 2 orang
tiket ke water park utk 2orang
sebiji kek
sekeping sijil 
seekor bear 

itulah jelah tapi sebab kami pergi wekend...
orang tak ramai  berbanding weekday...
kata staf kat situ le...
puas hati dapat mandi...
nanti kita cerita kat n3 ye..

farisyah posing dr bilik...

pemandangan dari tingkat 5..
 orang tak ramai kan....


ok stop dulu ye...
banyak kerja nak siapkan...
petang ni nak bawak budak bambam tue ke klinik...
deman on off dah masuk 3 hari...
selsema ngan batuk pun tak hilang2 lagi....
ubat dah nak habis dah....

ok kita pi dulu ye...
jumpa lagi...




nak tempah photo magnet..jomlah klin di bawah....gallery anna-fauzie

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

ni tempat sue teringin nak G dari waktu pregnantkan izz...tp akob dah pangkah..mmm..sadis..bila la dapat G kan

Nad MamaZN said... [Reply]

Bestnye!
Apa maksud cikjue bleh pegi sehari sblm dn selepas tu ek?
Maksudnya kalau bday 21/6, so kami bleh check in 20/6 atau 22/6 ek? Camtu ke?

::EIDA:: said... [Reply]

weekday lagi ramai dari weekend? ookayy...... teringin nak pergii.. tapi xde budak kecik, mcm blur pulak pergi situ... huhuhu

Qhaifa Nur said... [Reply]

ada pakej, bagus juga ni...
bestnya mandi orang pun tak ramai...

wahida said... [Reply]

weekday lagi ramai dari weekend? biar betul ni...selalu weekend la ramai org...

btw, aku teringin nak pi sini...ada pakej beday ye..boleh usyar nnt ni...tengs info cik jue...

Azian Elias said... [Reply]

tak pernah sampai lagi.. teringin gak.. selalu tengok org je pegi.. kena plan lah ni..

mama lieyna said... [Reply]

Alaa berselisih la kita cikjue kan.. huu.. klu tak ada jodoh tuk jumpa :-)

Menarik jgk pakejnya, eina pg weekdays, pakej rm148 :-)..ramai org, tp best la..meriah.. :-)

Masya said... [Reply]

dah pg, rasa mcm nak pg lag hahahahah... xtaulah bilanya...

ch@ said... [Reply]

sepertinya, bukan berada di Malaysia. sejuk dan nyaman.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa