Tuesday, June 11, 2013

First Time ~Sand Art

pagi..pagi..pagi...
huhuhuhu moga aku ceria sepanjang hari 
berusaha untuk mengembirakan anak2...
berusaha untuk terus menguji IQ farisyah...
alhamdulilah perkembangan yang baik....
makin boleh menguasai bahan bacaan...
tersenyum ibu puas walaupun sebenarnya ada penat...
tapi alhamdulilah masa diberi kudrat untuk memberi pendidikan yang terbaik buatnya....


dah selalu jumpa Sand art nie...
tapi farisyah mcm tak berminat ....
dan 
mak pak dia tak pernah offer dia nak main sand art tak...
nak di jadikan cerita...
ari sabtu lepas...jalan2 kat AEON seri kembangan...
terpandanglah bdk2 dok main sand art ...
tanya dia...

"kakak nak try main tue tak"
"nak tapi kakak tak pandai...ibu ajarkan boleh"
"ok boleh tapi kakak kena buat sendiri tau"
"ok...kakak try ye ibu"

(inilah bagusnya farisyah tidak pernah give up dengan apa yang di buat..semangat dia tinggi -ini di akui sendiri oleh pakar kaunseling psikologi minggu lepas)

jadi bermulalah farisyah buat sand art...

tekun...princess pilihan hatinya
(lupa nak ambil gambar mula)

dah hampir siap...
nampak macam kreatif jugaklah...

ok dah siap....
comel sangat....
ibu bangga dengan kamu...


ok mcm mana hasil tangan farisyah ...
cantik tak aunty2 semua....
sapa tahu kedai yang jual barang art...
macam colour keychain???


doakan yang terbaik buat farisyah...
moga menjadi anak yang cemerlang didunia dan akhirat...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

anie said... [Reply]

cantik2...

dalam book store byk..MPH..POPULAR

Nad MamaZN said... [Reply]

Farisyah bijak!
Nanti bleh buat lg ek :)

syawalsimpsons said... [Reply]

bijak la dak omeellll ni..

Eliss Mie said... [Reply]

warna warni gitu. mcm nuha la suka warna warni bila mewarna. blom pernah buat ni. nanti nak cuba lah. cuba cari kat kedai stationary yang besar2 kot2 ada.

ch@ said... [Reply]

cantik2. boleh geng dgn aunty la canni. aunty pun suka art sand ni.

Qhaifa Nur said... [Reply]

selalu budak bab ini memang kreatif mereka Jue..janganlah risau
cantik farisyah punya...

Zana Adieyza said... [Reply]

cantik!! semoga farisyah terus membesar dgn sihat & bijak yer syg..

Falsya said... [Reply]

pandai farisyah main ngan color...;D

falsya pun sebenarnye tingin jugak tp tuh laaaa..kang nmpk pelik tetib eade org tua yg berebut ngan bdk plak...ngeeeee..

::EIDA:: said... [Reply]

pandai farisyah ! yeayyy !

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa