Monday, June 17, 2013

Aksi LAsak Dalam Kereta

Moning..morning..morning...
dah isnin ye....
sebelum n3 ni jadi lagi panjang....
terima kasih pada kalian semua yang sudi wish birthday pada cik jue ari sabtu lepas...
true FB,WASSUP,SMS n CALL
terima kasih pada SUE siap call 
tahniah diatas kejayaan main FUTSAL ari tue
moga tahun ini cik jue lagi baik dari tahun 2 yang lepas....

oklah...
siapa yang lasak dalama kereta...
si apa lagi kalau si bambam FAEZ...
kisah perjalanan ke Gold Coast
walaupun sebenarnya dia tak berapa nak sihat...
tapi aksi lasaknya berjalan mcm biasa....

cerita melalui gambar ok...

mula-mula duduk diam2....

tetiba...

dah bangun..dalam carrier 
tengok kasut kat tangan bukan kat kaki ye...

tengok kyusuk kan...

tetiba dah terbalik duduknya...

dan last sekali....

nak panjat naik dashboard kat belakang....



ok dah siap aksi ganas dalam kereta oleh Mohammad Faezuddin bin Mohd Fauzi....
jenuh tau nak layan dia...
ni kakak tak join...kakak baik time nie duduk je depan jadi co-pilot ayah...




manalah hilangnya sebelah lagi kasut si faez nie....
tuelah orang pakai kat kaki dia main kat tangan....
sabar ajelah anak teruna nie.....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

10 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

semangat kan jaga anak laki2 kan...mmg geng ngan izz ni..bila jumpe nnt mesti best

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Happy belated besday Cik Jue..
Maaf lmbt wish..
Moga cik jue dirahmati diberkati dunia akhirat..
Amin!!!!!!!!
Amboi2!!! Hero lah katakan..
Hi3!!!

Qhaifa Nur said... [Reply]

hepi besday Jue...

ini baru hero namanya Jue...
makin cerdik faez ni...

Nad MamaZN said... [Reply]

Baru la boboi kan faez :)

Sweetmama said... [Reply]

biasalah hero mestilah lasak ibu..

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

@syawalsimpsonsbetul sue semangat ya ampun...tapi mak dia tak kurus2 jugak

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

@Salina@IbuAqil10Q...
memang hero betul; nie

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

@Qhaifa Nur10Q kak..
hero sampai mak dia tak menang tangan

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

@Nad MamaZN memang boboi sangat

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

@Sweetmamahuhuhuh lasak tak ingat nie

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa