Monday, May 13, 2013

K.I.S.A.H Kasut Besar...

Salam Isnin Semua...
moga hari ini membawa keceria kepada kita semua..
sebelum tue...
HAPPY MOTHER DAY
to all of you...

oklah nak cerita pasal kasut besar nie...
korang pernah jumpa KASUT BESAR TAK???
kasut lagi besar pada kita...
biasa kita jumpa time ada
festival kasut kat PWTC kan..
tapi kalau korang datang Kementerian Pelancongan (KPL)..
memang korang akan jumpa sebab di letak kat lobi utama...
walaupun opisku bersebelahan je..
tapi minggu lepas baru first time aku pijak sana...
tue pun sebab nak pi makan kat kafe ...
oergi dengan hubby n anak daraku akule...
menjerit2 dia bila tengok ada kasut besar...
siap marah2...
"ibu nie kenapa kita tak pernah datang sini.....kat sini cantik betul"
hahahahhha,....
di sebabkan farisyah nie memang hantu posing...
apa lagi ambil kesempatanlah dia...

besar tak???pink colour....

purple time.....cantikkan kasut dia...


bukan anak dia je...mak pun nak jugak...

kalau boleh farisyah nak masuk dalam kasut tue...

bukan sekeping...dua keping lagi...


oklah ...siap n3 terbengkalai...
sapa nak bergambar dengan kasut besar jom datang KPL...
mesti korang teruja punye...



buat peserta contest..nanti cik jue kasi hadiah korang ye...sedikit busy buat masa ini....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

Nad MamaZN said... [Reply]

1st time kami p area sana sabtu lepas

NinaAz said... [Reply]

Happy mothers day sis. Hehe
Besar sungguh kasut tuu

syawalsimpsons said... [Reply]

mmg beso tu...siap boleh buat gelongsor tu kalo si farisyah tu nak masukkan

Qhaifa Nur said... [Reply]

selamat hari ibu Jue...
seronok dapat bergambar dengan kasut besar tuh..

ch@ said... [Reply]

boleh x bergambar duduk dlm kasut tu, muat tak ek? hahaa.

Fizah said... [Reply]

opocottt bosar ehhh kasottt....;p

Sweetmama said... [Reply]

mak aihh mmg besar..
x pernah lg sampai KPL..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa