Friday, May 3, 2013

Dating dengan Mak Jemah...

Korang tahu tadi aku dating ngan mak jemah...
waaaaaa...............sangat2 seronok...
rasa mcm dah lama kenal...
sebelum ni pernah jumpa tapi kejap je kat warisan...
tapi kali ni memang betul2 set nak dating dengan mak jemah...
tapi biasalah...anak daraku kenalah ikut..sementara nak menunggu pukul 2:30 nak pi KAFA...

 Datingnya kat ALAMANDA..
dah lama sebenarnya nak jumpa sue nak kasi PFM tue..
tapi asyik tak sempat je...
semalam wassup sue minta alamat ingat nak pos je...
tetiba sue ajak je jumpa..
sebab hari lain susah sikit,aku pun setlah nak jumpa kat alamanda ari nie..

serius sue memang happy good luck,gelak je kerjanya..bercerita kisah keluarga masing2,memang tak puaslah borak dan borak...


dah namanya blogger ambil gambar tue pentingkan...
hehehehehehhee

me n sue....


anak daraku yang peramah semacam 
malu ibunya..selamba je minum n makan aunt soya punye speggeti..
manja dah lama kenal dengan aunt soya...

ayat farisyah bila sue dah balik...
"ibu bestlah aunt soya kawan ibu tue..dia mcm kawan sya pulakkan ibu..dia baik betul...macam tak caya"
hahahahaha tergelak aku sebab dia cakap 
"MACAM TAK CAYA"



buat sue...
terima kasih sebab sudi lapangkan masa jumpa jue n farisyah..insayallah kalau ada masa dan panjang jodoh kita jumpa lagi...teringin jue nak jumpa syawal n izz...jangan serik tau....



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

3 comments:

Nad MamaZN said... [Reply]

Wa... Bestnye!
Sue mmg senang dibuat kawan
Mmg best kwn ngan sue
Sbb sue tak hipokrit hihihi

syawalsimpsons said... [Reply]

mmg tak serik, lepas ni kiter dating jumpe memasing tau...nak jugak jumpe faez bam bam

Cute Mum said... [Reply]

Apa kata nanti kita dating sama2 nak.. boleh sara,izz n faez jumpa..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa