Monday, April 22, 2013

TerBaru ~ kAMi BereMPat...

amat susah untuk bergambar bersama...
kalau tak ada orang nak tolong ambilkan..
lagi satu my hubby susah nak bergambar...
banyak alasan...
walaupun dia tahu bini dia nie suka Bergambar...
oklah masa kenduri kawin sepupu hubby ari tue..
dapatlah kami bergambar berempat...
huhuhuhuhuhu

Love For ever...
faez sibuk nak menarik bunga...

masing2 ada misai..
farisyah dengan bibir seksinya...

kami dan pengantin...


heheheh tema biru...
tapi farisyah tak jumpa kaler biru..
bantailah sya..janji comel...



baju anak lagi mahal dari baju mak...
sabor ajelah..nasib baik comel sangat


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

11 comments:

jaja_NorLiza said... [Reply]

kiut family! luv it!

syawalsimpsons said... [Reply]

kan..baju anak lagi mahai dari anak kan..mmmm....tapi tomey la memasing..kalo sue mmg sue tarik en asbeen gambo sesama..tak kire..kikiki

Nana said... [Reply]

haih gitu la klw baju gegerl kan
mmg lagi mahai dr baju mak

NinaAz said... [Reply]

Comelnya dress farisyah

Nad MamaZN said... [Reply]

Happy family :)

ch@ said... [Reply]

happy family, kakNad pun dah ada gambar berempat. kita je blm lg bergambar berlima. wahaha tak muat frame I.

WaWa_EzRiLL said... [Reply]

Dress farisyah sgt comel n kiut..cik jue ada famili yg bahagia...(abam adam kata farisyah da darjah satu..kelas dia kt atas) mama dia terus jwb.. tu nk g sakat farisyah la tue

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply]

sama la eija pun susah tau nak dapat gambar berempat 1 family, sama kes la asben bkn jenis kaki gambar, bini dia je yg suka bergambar sakan..hehe, nasib baru2 ni bercuti 1 family, dptla amik sekeping gambar kami berempat.

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Amboi3!!! Seksinya bibior..
Hik3!!!
Rindu kat cik jue ngn anak2 berdua tu.. ;D

aanie said... [Reply]

misai tu mmg dapat sorang 1 ke? mcm best je...

::EIDA:: said... [Reply]

eh eh kak jue, belakang tu pelamin ye? cantiknyaaaaa.. hehehehhe~

#akak baju kami blogger akak, ida tak bagi lagi. mmg tak ke putrajaya pun. meh alamat, ida pos kan lah? okay tak?? ;))

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa