Tuesday, April 16, 2013

Sweet Moment~Menonton Bersama

Dah berhari2 tak update blog...
rindu sangat...
bukan je tak update jalan-jalan pun tidak...
weekend???
kenduri kawin sepupu hubby..
banyak cerita menarik dan pos yang cun...(cunlah sangat)
ok jom kita mula bercerita...

kejadian..
pagi sabtu...dalam bilik rumah tok hubby...
sangat comel di  mataku...
sweet je...rasa lapang dada tengok dia,dia dan dia....insan yang ku sayang nie...
bertambah comel dengan aksi si kecik tue...

sorry ayahnya terseksi..
tapi "comel" sebab jadi baby tua...
cerita yang di tonton..
pada zaman dahulu

si ayah tak perasan si ibu ambil gambar...dia tahu bila dah masuk fb..hahahahahhaha
"ibu ni tak teragak2 nak ambil gambar...siap pos dalam fb tue"

sorry ayah...tapi ayah tak marahkan...
comel sangat...

ok stop dulu sampai ini..
nanti sambung balik.

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

NinaAz said... [Reply]

comel sungguh tiga beranak ni. hehee

syawalsimpsons said... [Reply]

bukan takat ayah...dua2 pon cumill..mmg sweet sangat moment ni

Sidratul Muntaha said... [Reply]

cik jue ni
aih..
aurat tu..
lenkali amik comel2 sikit deh?!
ehehhee
lepas ni sat lagi si adik dah atas abah dia klu nengok tv/lappy
eheheh

Qhaifa Nur said... [Reply]

asyik betul 3 beranak tengok kartun...tak perasan ibu ambil gambar...

mamafarah4 said... [Reply]

hahaha..comel comel comel.. x pasal2 ayah dpt title baby tua..sian ayah

Eliss Mie said... [Reply]

eliss pun suka gak tengok ngan anak2 kartun tu :p

ch@ said... [Reply]

Hihiks...ayah malula tu. Seksi.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa