Monday, April 8, 2013

Projek Hujung Minggu..

salam isnin semua..
pening kepala...ari nie demam makin teruk...
klu dua hari lepas selsema dan batuk secara berjemaah dengan farisyah dan faez...
ari ni mak dia rasa nak mengundur diri...
demam...
tapi terpaksa gak pi opis...minggu ni kena jadi urusetia meeting prestasi...
jadi memang kena pi opis gak...
dah 3 hari sebijik nasi pun tak makan...
memangtakde selera langsung..
mengharapkan air milo je...
dengan biskut sekadar mengalaskan perut...

oklah nak kongsi projek kami hujung minggu nie..
alhamdulilah tempahan photo fridge magnet kami mendapat sambutan yang menggalakkan...
tapi kali ni hubby buat sorang..
jue sekadar masukkan dalam plastik je..
packing untuk di poskan kepada customer

tempahan dari tokey Elken...
50 pcs..

tempahan untuk majlis aqiqah 
(100 psc)
tempahan persendirian...
ada 3 set..


sebenarnya ada lagi tapi tak ambil gambar...
pening kepala tak ingat..
kesian hubby kena buat sorang2..



semalam kami jumpa dengan seorang blogger dengan 3 orang anaknya...comel sangat anak2nya..nanti jue cerita siapa dia...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

::EIDA:: said... [Reply]

eh eh Elken pun ade FM? ida ahli elken. hehhehehe

wahida said... [Reply]

Alhamdulillah...semoga terus maju jaya nok...

Ya ALya said... [Reply]

murah rezeki jue...amin....

Qhaifa Nur said... [Reply]

alhamdulillah, moga dimurahkan rezeki buat Jue lagi...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply]

Alhamdullillah, murah rezeki Cik Jue 1 family..

ciannye..moga cik jue cepat sembuh, bdn x sihat ni nak buat kerja pun x larat kan..

ch@ said... [Reply]

murah rezki kakJue sekeluarga. elken tu apa ek? hihiii. smg kakJue lekas sembuh.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa