Wednesday, April 24, 2013

Kursus Pertama Tahun 2013

Hari Ini dah Hari RAbu...
semalam takde N3...
sebab cik jue pi kursus..
kat KPT nie...kena ada 10 Hari berkursus setahun...
mati ko.....
kat JPA dulu pun 7 hari nak menangis cik jue nak cukupkan...
puncanya tak join kursus kat luar kalau join kursus luar memang senang je nak penuhkan...
tapi kalau harap "In House"..mau sampai akhir tahun baru cukup kot...

jadi semalam 
cik jue joinlah 


KONVENSYEN PSIKOLOGI




antara pengisiannya...

waniata lebih ramai penghidapi penyakit mental berbanding lelaki

di Kuala Lumpur..
statistik menunjukkan bahawa..
1 dalam 22 orang menghidapi penyakit mental...

dan kat sana..
cik jue belajar ilmu tentang AUTISME...
yes aku suka bab2 yang berkenaan dengan anak2 nie...


ok stop sampai sini dulu ye...
lain kali jumpa lagi...
berusaha BER BW ..
sampai buat kerja...
hahahahahaha



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

Falsya said... [Reply]

kalau gitu falsya nak kene byk bebel laaa..boleh x gitu...hehe..baru tau statistik mcm tuh..1 out of 22 tuh consider byk tuh...

mintak dijauhkan laaa..

::EIDA:: said... [Reply]

ida baru 3hari jee. hikhikhik

mamafarah4 said... [Reply]

kursus cik jue jgn x kursus..hahaha..
pas ni kene berleter la selalu baru hilang stress..menambah stress ada la..penat bebel jer..kih!kih!

syawalsimpsons said... [Reply]

sue kat sini pon 7 hari..adoi skait tu mau 10hari nak cukupkan kursus

Qhaifa Nur said... [Reply]

lepas ni kena selalu bebel kat anak-anak Jue...macam tak percaya je he..he..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa