Friday, April 5, 2013

JJCM Mr Steak House @ Seri Kembangan

Salam Jumaat...
Bersyukur dengan Rezeki Dari ALLAH..
Tersenyum Dan Tersenyum...
Moga ALLAH memberkatinya

malam tadi tetiba tekak ni gatal nak makan Ala2 Western...
jadi panjang jelah langkah dari Salak Tinggi ke Seri Kembangan..
Sejak duduk salak tinggi ni memang malas betul nak keluar rumah..
klu nak makan pun cari kedai yang dekat2 je..
dulu duduk putrajaya rajin je..
jauh mana pun pergi...
hahahahhaha
sebenarnya pernah makan kat sini sekali...
memang memenuhi citarasa nafsu makan kami...
dengan anak dan ayahnya memang kaki western..
tapi sebab duit tak berapa nak western..tue sebulan sekali jelah...
malam tadi kami punlah makan...
di 

MR STEAK HOUSE @ SERI KEMBANGAN

menu dia...
(lupa pulak nak ambil suasana kedai dia)

mushroom n chicken sup with garlic bread
RM 6.90
(ibu yang punye)

lamb chop 
RM 11.90
(hubby punye)

chicken chop
RM 8.90

farisyah punye..

dan special menu malam tadi....

Lamb Stew with bread
(RM 16.90)
memang terbaiklah menu nie...
ini kami kongsi bertiga...

AIR???
biasa je...milo ais,nescafe ais dan limau ais...serta air kosong...


serius memang tak sia2 datang makan kat sini...
ok nasib baik terjumpa time google tadi...
ini PETA kedai dia...

senang je..masuk je trafic light sebelah GIANT..
terus je..nanti korang jumpa...

ok ni suasana kedai dia...
huhuhuhu
gambar ni aku cilok kat FB diorang..

klu korang nak makan western ni salah satu kedai yang cik jue recommend kat korang



ok sekian sudah kisah makan2 kita orang 
jumpa lagi ye...
jangan lupa join contest cik jue ye...
hadiah menarik menanti anda...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

nnt nak ajak en asbeen la

mamafarah4 said... [Reply]

hehehe..tq cik jue..nnt nk try la..

Ya ALya said... [Reply]

uhuk...uhuk..jauhnyer ya nak g......

terliur tgk....

Eliss Mie said... [Reply]

murah jugak makanan kat kedai tu. ko dah pindah salak tinggi eh, ingat di putrajaya lagi. kerja pun pindah ker?

ch@ said... [Reply]

Wow, lamb chop yg mengiurkan...telan liur kita. Faez punya menu? Hihiii...
Sejak anak 3 blm lg jln2 cari mkn. Mkn di rmh saje.

LYAfrina said... [Reply]

bg lya harga western food ni mmg murah..sbb klo kat cni biasa mkn, chicken chop rm10 keatas..kalo lamb chop biasa rm14 keatas.. kedai dia pon cantik & lapang

eB said... [Reply]

mrhnyer. mmg terbaekla. ;-)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply]

sedapnye, lama dh x JJCM dkt Seri Kembangan ni, dulu time bujang ada la Mr. Papa bawa JJCM area seri kembangan tu, dulu suka pergi restoran F1 (Menu Western jgk) tp skrg dh tutup dh restoran F1 dkt seri kembangan tu.

titisa said... [Reply]

salam...kalau cik jue minat western, nk jemput sekeluarga cuba di kedai ni...baru bukak just dekat dgn mr.steak house tu..insyaallah boleh memenuhi citarasa keluarga...
https://www.facebook.com/HB1UNIQUE

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa