Thursday, April 25, 2013

HaPpY Birthday TO This Old Man..


25/04/2013...
tiap tahun pada tarikh ini sejak 9 tahun lepas...
amat bermakna buatku..
yup..hari kelahiran my loving hubby...
kadang2 ada kejutan buat dia...
tapi tahun nie tak ada
cik hubby dah cakap awal2 tak payah nak hantar kek kat opis...
sekarang opis tengah "panas"
hahahahahahahahha
terus bini dia sentap...tak jadi nak order kek...
jadi petang semalam sibini ni pun belanja cik hubby dan anak2 makan 
 BIG APPLE..
ini semua pasal kes N3 cik mot/kak izan



ini kek untuk abang




happy bezday My hubby/abang/ayah...
hari ini dah 31 tahun ok..
dah tua...hehehehehe

WISH U....

dimurahkan rezeki
sihat sentiasa
happy selalu
semoga berjaya di dunia dan akhirat
sentiasa bahagia di samping kami ...ayang...farisyah..faezuddin


WE LOVE U SO MUCH
UMMMMMMMMMHHHHHHHHHH



next N3 ..cik jue nak perkenalkan orang2 penting dalam hidup my hubby...istemewa sempena besday dia..

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

happy bufday abang..ikikikikiki...sue pon lunch ni nak G alamanda nak beli big apple gak..

mamafarah4 said... [Reply]

hepi besday untuk suami cik jue..semoga dikurniakan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki,panjangkan umur dan bahagian disamping yang tersayang

Nad MamaZN said... [Reply]

Hepi bday ayah double F!

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Happy birthday 2 ur hubby cik jue..
Moga besday boy dirahmati diberkati dunia & akhirat..
Aminnnnnnnnn!!
Ehhh!! Kami sebaya lah..
Owhhhhh kami dah tua..
Huk3!!!!

Qhaifa Nur said... [Reply]

hepi besday buat hubby Jue..
moga dipanjangkan umur serta dimurahkan rezeki, amin...

Masya said... [Reply]

selamat hari lahir buat suami jue.. moga hubungan korang berkekalan...

ainnoraini said... [Reply]

aminnn.,..semoga sihat tubuh badan dan dimurahkan rezeki serta bahagia disamping keluarga..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa