Monday, April 1, 2013

Good JOb..Alhamdulilah dan Tahniah Buat Gallery AnnaFAuzie

salam isnin semua..
penat ,mengantuk semua ada..tapi kerja mesti teruskan...
bukan mudah nakjadi senang...

MAN JADDA WA JADDA
(barang siap yang bersungguh-sungguh pasti akan membuahkan hasil)

alhamdulilah..
setelah lama tak join event..
akhirnya kami join jugak event anjuran 
kali ini event berlangsung di SPACE U8 Shah ALam..
orang tak berapa ramai kat sana...
tapi alhamdulilah semuanya berjalan lancar...
dan 
tahniah buat kami kerana mencapai apa yang kami inginkan...
dan kami tak sangka PHOTO MAGNET kami mendapat sambutan yang tip top...

10 q sue n Anie..
sebab gambar korang menjadi iklan kami jap..
dan tuah gambar korang jugak kami mendapat sambutan...

sue nanti jue kasi kat sue ye...
dah siap dah siap pinjam buat iklan lagi

syukur sangat2...
walaupun terkejar2 nak siapkannya...
tapi kami betul2 puas hati...
ditambah pulak dengan barang jualan lain yang mendapat sambutan...

TERIMA KASIH YA ALLAH 
KERANA MEMBERI JALAN DAN REZEKI KEPADA KAMI 



boleh pulak aku silap bagi alamat ke kak Izan...huhuhuhuhu laki aku cakap
"apelah ibu ni alamat rumah sendiri pun lupa"
alamak kalau kak izan dah pos mesti tak sampai macam mana nak dapatkan balik nie...
sedih betul...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

Nad MamaZN said... [Reply]

Tahniah

syawalsimpsons said... [Reply]

we..we..we..we..we...suke3 siap buat iklan nok..kakakka..best2...

mamafarah4 said... [Reply]

Alhamdulillah.. Rezeki anak2..

aanie said... [Reply]

alhamdulillah...

Qhaifa Nur said... [Reply]

tahniah, tahniah...
seronoknya...

Ya ALya said... [Reply]

glamer la auty soya tu yer.....

tahniah jue...teruskan usaha....

eB said... [Reply]

tahniah... eB support :)

ch@ said... [Reply]

Yezza...i like. Nnt nk order gmbr fm lg. Congrates kakJue.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa