Wednesday, April 3, 2013

First Time...Fab Baby Bazaar

Bersua kita lagi dihari Rabu..
nak cerita First time gallery-annafauzie join event..
dulu sebelum ada faez kami ada le masuk bazaar kat nilai
tapi 3 kali je join..
masa tue dah masuk 5 bulan mengandung kat faez...
tak larat jadi kami teruskan je dengan on line...
dah lama stop...
akhir terlintas nak join bazaar balik..
tapi nak yang sebulan sekali je...
dan tak payah komitmen...
maknanya nak cari yang sewa harian je...
kami pilih nak join FAB BABY BAZAAR..
mula2 ingat kena barang baby je...
call admin ckap takpe boleh jual barang lain...
huhuhuhuhu seronok...
dan bagusnya FAB BABY BAZAAR nie...
banyak xtvt yang diaorg adakan...
pertandingan mewarna,pertandingan baby comel,pertandingan baby  with costum,pertandingan ibu berjaya..
kalau korang nak join korang kena pergi kat 
nanti boleh join kat sana...
pusingan akhir dia buat kat tapak bazaar..
hadiah memang puas hati....
selain tue banyak lagi program lain yang dijalankan...
alhamdulilah walaupun kali orang tak berapa ramai mungkin sebab tempat tak berapa nak sesuai tapi sale kami boleh buat kami tersenyum puas...
dan buat kami yakin kami akan join lagi...
terima kasih kepada admin sebab sudi promosikan barang kami 
terima kasih sangat...
ok jom jelajah kedai kami selama 2 hari ini

barang niaga kami...
jam dinding,kain pasang 

handbeg COACH..gred AA..
yang Sold Out...bawak 7 biji 
RM 150

pandangan depan...

farisyah sempat memasuki pertandingan mewarna

projek utama kami..
PHOTO MAGNET dengan harga promosi...
terus siap dalam 15 -30 minit..
mendapat sambutan yang menggalakkan

artis jemputan mawi dan ikin...
dia orang pun ada buka booth jugak...

ini hari kedua...
ada maskot lagi..
dan hari kedua PHOTO MAGNET kami lagi meletup 
sbb masa ambil gambar farisyah terus buat magnet jadi bila budak2 tengok semua nak..
dan menjadi part time pulak tolong ambil gambar dan buat PHOTO MAGNET terus...
kira pakej le..

salah satu gambar anak customer

kasut baby...
ini je yang tinggal yg lain dah sold out

stokin 3D...
harga paling murah 
2 pasang RM 15

kain pasang..
italy silk digital diamond

huhuhuhu seronok walaupun letih jugaklah tapi seronok sebab ada ramai kawan2 baru dan dapat hasil yang boleh tahan jugaklah...
serius seronok gila...
klu ada sapa2 minat nak beli barang diatas...
boleH PM ye...

next event 
IOI Boulevard, Puchong.

insayallah jumpa kami disana







10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

♥cikmOt♥ said... [Reply]

aler, jue tak cakap pun wat photo magnet...kalu idak leh tempah kat jue jek...sobs...

Nad MamaZN said... [Reply]

Alhamdulillah murah rezki

::EIDA:: said... [Reply]

agak2 ida berniaga choc fountain laku tak? huhu

Sidratul Muntaha said... [Reply]

bestnya tgk cik jue.murah rezeki anak2 ni cik jue

Qhaifa Nur said... [Reply]

pernah tolong makcik jual kain macam ini Jue...memang seronok ramai pula yang beli...

Ya ALya said... [Reply]

murah rezeki...

ch@ said... [Reply]

hurey, sgt gembira mendengarnya. best2. jam tu kan, bikin wa geram ja tau.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply]

Alhamdullillah, murah rezeki Jue n Family..Mmg srnok bila bizness kita jalan kan..Moga bizness terus suksess..AMIN.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa