Wednesday, April 17, 2013

Faez in The Opis...

Pengasuh oh pengasuh...
alhamdulilah aku di kurniakan pengasuh yang baik..
dan tidak pernah ambil cuti tiba2...
dan inilah kali pertama pengasuh ambil cuti emergency...
ari ahad...
pengasuh dah mesej ckp ari isnin dia tak boleh jaga sebab mak dia Nazak...
oklah sebab kenduri sepupu kawin hubby pun habis lewat dan ari masing2 dah penat nak driver kami pun sepakat sambung EL ajelah...pagi isnin baru balik SEPANG..
pagi isnin umi mesej beritahu mak dia dah meninggal...
minta lagi cuti selasa...
disebabkan pakej banyak dan due date dah dekat..aku tak boleh ambil cuti...
hubby dengan senang hati ambil cuti le semalam...
tepat jam 3:30 pagi tadi..
pengasuh call bagi tahu kena cuti lagi...
kakak dia pulak sakit tenat...
jadi ari ini...
ibu kenale bawak faez datang opis siapkan kerja

tengok baik punye baring atas meja ibu..
habis barang atas meja ibu turunkan kebawah meja...
huhuhuhu nasiblah KPT ari ni dapat staf kecik


esok tengoklah mcm mana...
klu umi cuti lagi memang ambil kena cuti le..
ari ni kena siapakan semua pakej yang due date dah dekat....


okla jumpa lagi ye...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

Imaan09 said... [Reply]

oo.. keja KPT.. nnt sambung study, bleh la jumpa.. hehe.. kim slm staf comel tu

syawalsimpsons said... [Reply]

wahhh....faez kat opis ye..bekerja yee

NinaAz said... [Reply]

terbaikkk ah faez. kecik2 dah rajin p kerje. ekekeke. untunglaa sis. dapat pengasuh yang ok. Alfatihah untuk arwah mak umi.. semoga berada dikalangan org2 y beriman.

mamafarah4 said... [Reply]

wah bos kecik baik landing punya..hahaha
x apalah jue..lagipun memang pengasuh tu ada hal yg x dpt dijangka kan..Terpaksalah memahami walaupun sebenarnya kita pening mana nak keje nak cuti ker nak jaga anak lagi..Hahaha..Nasib faez tomei kan..sejuk mata ibu..

ch@ said... [Reply]

Muka comel je landing baik punya. Harus bg smngt pd ibu.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa