Tuesday, April 30, 2013

Contest Time...JOM Join...

salam semua...
tergerak hati nak buat contest suka2 je...
nak kongsi sedikit rezeki dengan kawan2 blog ..
pengomen2 tegar dan slient reader...


syarat dia mudah je....



  • cerita sikit apa yang korang tahu tentang aku A.K.A Cik Jue
  • apa yang korang suka dengan cik jue dan blog cik jue
  • apa yang korang tak suka dengan cik jue dan blog cik jue

dan mohon kesudian kalian u like Gallery Annafauzie dan blog Gallery Annafauzie ini tiada paksaan...



pemenang di pilih berdasarkan ...
klu aku baca apa yang korang tulis boleh buat aku rasa..
menangis,gelak sampai berair mata dan tersenyum sorang2..
ikhlas tau...aku tak kisah pun korang nak kutuk kaw2 pun aku tak kisah....jangan risau cik jue open minded terima segala kritikan orang dengan terbuka....


hadiah????
adalah yang menarik dan in shaa ALLAH korang mesti suka

komen kat sini je tau ..tak payah buat n3 bagai...
tempoh tidak di tetapkan lagi...masih open tapi kalau aku rasa nak stop aku akan bagi tahu 2/3 hari sebelumnya ok....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

11 comments:

ch@ said... [Reply]

Assalamualaikum, ehem...

cikJue rajin blogwalking:
meskipun dlm kesibukkan yg melampau,
meskipun ayat cikJue di ruang komen tu kebanyakkan typo error namun masih juga dpt kita fahamkan,
meskipun ayat komen cikJue tu hanya mengandungi beberapa patah perkataan namun masih juga dpt diambil pengajarannya.
Bagi kita, apabila cikJue tinggalkan komen di mana saja tempat yg berkaitan dgn diri kita, terasa sangat cikJue betul2 ada depan mata. It's about u cikJue @ kakJue.

yg kita suka dgn blog cikJue, kisah Farisyah as anak istimewa. kekuatan cikJue menjalani rutin harian sangat kita kagumi. menghadapi tomahan2 org sekeliling, kita rasa cikJue ni sangat imun dan kebal. u are strong kakJue, semangat kakJue utk memajukan kehidupan adalah sumber inspirasi.

yg kita kurang berkenan dgn blog cikJue ni, ialah... sikit je boleh cikJue kurangkan typo error. hihii, kesalahan ejaan cikJue ketara sgt sebab kita suka meneliti setiap inci blog org. hehe. takpe, kita faham, cikJue taip terus post sebab kita pun kekadang buat cam tu. hahaa.

tak pandai sangat ayat bebunga. kakNad kata kita suka komen jujur. maaf kalau akak terasa tau. maaf sesangat.

Wassalam.

Cik Puan Ila said... [Reply]

Saya join!

http://lalazarryn.blogspot.com/2013/04/contest-time.html

Mrs.Imran said... [Reply]

ala jue...kenapa payah sangat nih...
suka tak suka nih???? dah la memang aku tak suka hang.....hahahhahahaha...tak la...semua org suka kat hang sbb hang nih terlebih ramah...dari ayahnya sampai la ke anak...sampai anak teruna aku pun segan ngan si farisya..dan apa yg nak aku bg tau hang...aku suka kwn ngan hang, byk benda nak borak...tu je..

ni kategori join ke?

iu-hazirah said... [Reply]

saya join

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/contest-timejom-join.html

iu-hazirah said... [Reply]

saya join

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/contest-timejom-join.html

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply]

eija ni x pandai nak mengarang sgt tp ape yg eija boleh kata Cik Jue yang eija kenal sbb kita pun pernah bersua sekali yang pasti mmg seorang yg peramah dan tak sombong. memiliki sebuah keluarga yang bahagia dengan kehadiran sepasang cahayamata yg amat dikasihi...bersesuaianlah dgn nama blog ni 'One Happy Family'..:-)
Now sudah maju setapak dlm dunia bizness..Tumpang happy tgk kawan2 yg semakin maju dlm dunia bisness ni..Moga semakin maju dan maju..AMIN.

Apa yang korang suka dgn cik jue dan blog cik jue:-
Mestilah suka baca blog kaum2 ibu ni sbb kita sesama ibu ni dpt bertukar2 pendapat ttg kisah kita, keluarga dan anak2.

Apa yg korang tak suka:-
takde kot..hehe

wahida said... [Reply]

yg aku tau pasal ko:

1) ko laki bini ada buat bisnes online...makin maju nampaknya...
2) ko duk putrajaya....betul tak nok? ke aku salah...hahaha...
3) ko ada sepasang anak yg comel...aku jeles sbb aku takde anak pompuan lagi...doakan aku...

yg aku suka pasal blog ko:

1) sbb blog ko sama mcm aku, pink!! yeayyy!!
2) blog ko tak semak, gambar besar...aku kureng suka masuk blog yg ber'blinking' ni...

yg tak suka? mcm tak de jer...

Eliss Mie said... [Reply]

salam. aku kiranya kawan ko dari sekolah rendah la kan.tapi lain-lain kelas gitu. tapi sebab ko masa tu pengawas jadinya kita kenal jugak la.lepas tu kawan balik ms tingkatan 4 tp kelas lain jugak :P aku selalu nampak ko sebelah rumah aku,rmh ana, kawan aku masa kanak-kanak :p kita dipertemukan kembali melalui blog, aku memang tak cam la. dulu kurus melidi jer :p bila perhati muka tu baru perasan. hahahaha

ko aku tau ler ramah tapi hubby ko lum pernah jumpa.ntah bila ko nak ajak aku pi putrajaya..hahahahah

tak der pulak aku tak suka blog ko. blog ko pun sama, kisah rumahtangga mcm aku :) anak pun dah sama taraf dah, ibu beranak dua..keh keh keh

bila ko nak beriklan kat blog aku ? special offer utk ko kalau nak :)

Nad MamaZN said... [Reply]

bismillahirrahmanirrahim

apa yang saya tau tentang cikjue & apa yg saya suka tentang cikjue?

kenal melalui contest
saya menang contest cikjue
cikjue menang contest saya
dari situ perkenalan bermula
punya anak yg comel belaka
seorang yg tabah hadapi pancaroba
kesihatan anak adalah yang utama
cikjue dan suami insan pilihan
menjaga anak yang terlalu istimewa
istimewa bukan kerana sakitnya
tetapi istimewa kerana kuat semangatnya
farisyah bukan bebanan
tetapi sebenarnya kekuatan

mula aktif dalam berniaga
demi rezeki yg halal utk seisi keluarga
moga terus sukses dan berjaya
terus berusaha jangan kecewa
ada balasannya kemudian nanti
terus tabah dan sabar utk hadapi


apa yg tak suka ttg cikjue?

tak penah bersua
taktau mcm mana karakter
cikjue jadik diri sendri
usah pikir kata2 dengki

dari segi penyampaian dlm blog
maybe boleh dibaiki lagi
cara penulisan kurangkan kesalahan
salah satu cara minat utk membaca
banyak salah, banyak la komennya
tentu tak seronok kan? ;)
sekadar pendapat peribadi
jangan ambil hati ^_^

moga terus bahagia bersama keluarga
moga trus berjaya dalam urusan niaga

WaWa_EzRiLL said... [Reply]

Salam cik ajue : nk join kot2 rezki airin.

Cik jue seorg ibu ada ank sepasang..mempunyai suami yg sgt baik hati..tinggi..sasa..btanggungjawab..rajin..sweet couple tul korg dua smp tahap jeles..errr ni cerita cik jue ke hubby cik jue..adoiii.. k cik jue suka kaler pink dulu keje kt pencen skang bertukar kuar..klu dulu hubby anta skang terbalik..lahir 15 june 82 kawen 6 aug 05..muka jarang sgt ada jerawat..n sangat menjaga kehormatan diri..isteri mithali..


Blog cik jue : sgt unik..ramai followers..tersusun..xpening mcm2 sesetengah blog.. biz online..kreatif..entri akan jd berseri dgn kehadiran khalifah comel tu.. n yg xsuka lak..honestly xde..tp sebab nk join kena wajib ada...hmmm ada skit2 typing error..mebi cik jue type entri sambil sarapan...pastu kita malu nk cakap...cik jue rajin blogwalking n leave comments.sgt mhargai sahabat2...wawa doakn cik jue suksess..n suka sgt kwn ngn cik jue..♥ BIGHUGS FOR U.. (haha bodek letteww)
B

mamaRIFQY said... [Reply]

eh eh...nak join jugak!!

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa