Tuesday, April 9, 2013

Chek Up 6 Bulan


aduh kali ini cik jue dapat pakej..
selain pakej ada pulak sampingan dia...
selsema.batuk dan demam..pakej sampingan pulak migrain dan tekanan darah rendah..
huhuhuhu tapi tak boleh ambil mc atau cuti sebab kena jadi urussetia meeting prestasi...
selagi report tak siap..
selagi tuelah tak boleh cuti..
meeting ari jumaat nie...
(sebenarnya boleh je nak cuti tapi tak bestkan..nie first time jadi urusetia tetiba nak cuti pulak....tapi klu mlm nie tak ok gak..terpaksa mengalahlah..esok kena cuti/mc gak le...)
selagi cik jue mampu...
huhuhuhuhu


oklah jom kongsi perkembangan faez..

berat 8.2 kg
tinggi 68 cm

dah start angkat bontot..tapi tak bergerak2..just pandai buat tarian dangdut aje...
makin lasak mengalahkan kakak time kecik...sekali pandang bawah meja..kejap lagi bawah kerusi..kadang2 tersangkut bontot di sofa..
terpaksa alihkan sofa sebab nak bagi lapang untuk di gerak kesana kemari..
time makan mcm anak burung asyik nganga aje...
hobi: 
kembangkan pipi dan sembur...
sangat pengeli...letak je muka kat dada dia..pasti dia gelak...
suka buli kakak..time kakak tengah buat homework dan main tab...
asyik berebut hp dengan ibu sebab dan masuk mulut...
dah pandai kutip2 barang dan bawak masuk mulut..
ok tue je setakap nie...
bila bangun je tidur pasti satu senyuman manis dihadiahkan kepada ibu atau ayahnya..
sweet sangat anak terunaku ini..

tertidur time balik chek up
kena cucuk kat peha...

hisap jari mengharapkan simpati ibu...
time ni ibu dah tak larat nak bangun dah..
ibu tak layan...
jom kacau kakak tengok TV...

kakak pun tak layak jugak...
kesiankan...



ok dah tue je perkembangan faez..buat masa nie...
moga anak2 ibu membesar dengan sihat dan kuat..
inn shaa ALLAH..




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

ch@ said... [Reply]

olooo, gebunya. mcm adli dedulu. hahaa. arrizqi slim je.

eB said... [Reply]

smgt bdnnyer. musim nih jue. cian dier. lahai. tc yer jue

syawalsimpsons said... [Reply]

semangat faez yee 8.2kg...comey je...izz pon baru 6.1kg...tp kena tgk baka gak...ibu N abah dier..kikikiki...cian faez kakak buat boo layan

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

Gebu Sgt rasa mcm nak gigit peha buat ayam kfc

sakila's craft said... [Reply]

si adek nih mmg amik dahi ayah la...

sakila's craft said... [Reply]

cik jue... meh la join giveaway sakilacraft... http://sakilacraft.blogspot.com/2013/04/giveaway-timejom-join.html

Qhaifa Nur said... [Reply]

hari ni 2 anak demam...
rindu kat angah azeem kata papanya he..he..

dah nak angkat bontot, seronoknya..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa