Wednesday, March 13, 2013

Nasi KukUs CoWboy Palace PD

morning semua
baru nak cerita kisah pD ari tue...
ok start dengan singgah makan kat COWBOY PALACE..
kami sampai sana pukul; 2:30 tengahari..
panas ya rabbi...
dengan kumpulan asap n bau ayam bakar...
membangkit semangat kami nak berhenti kat sana...
selamatlah menjamu selera dengan nasi kukus ayam panggang ...
alhamdulilah boleh tahan le rasa dia....
harga pun so far oklah..
satu set rm 5



banner dia yang besar kat tepi jalan

pintu masuk dia...
farisyah takut tengok 

lagi satu muka macam betul2

siap ada band buat persempahan

permata hati ibu dan ayah

nyum..nyum...RM 5

semua tue farisyah punye kecuali bontot ayam...
itu ayah yang punye..
rm 1 secucuk


tengok ayam dia tergolek kena bakar




ok jap lagi sambung balik ye...
banyak cerita ni tengah tunggu nak publish je...
hahahahaha semangat up date datang balik..


petang ni farisyah dah kena admit,malam ayah jaga.siang ibu jaga..semoga semua berjalan lancar....malam ni kami terpisah...

ayah n kakak kat hospital...
ibu dan adik kat rumah...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

MRS. K said... [Reply]

penah makan kat sini sekali...

hope everything going well.. tc

syawalsimpsons said... [Reply]

cepat sihat ye farisyah..mmm...

Ya ALya said... [Reply]

TERLIUR NYER TGK SEMUA YG DI BAKAR TU....

SEMOGA FARISYAH CEPAT SEMBUH....

Falsya said... [Reply]

aduhaiii sedapnye lahai..

farisyah warded???..get well soon okayh farisyah..

aDisH.sHidA said... [Reply]

last year de pegi PD..lalu 2-3x depan restoran nie...mmg dok nampak je ayam berkepul2..tp x singgah hehe

Nad MamaZN said... [Reply]

Takde kuah ke cik jue?

Moga dipermudahkan segalanya...

mama ila said... [Reply]

wahhhhhhhhhh..best giler tempat nie...makanan dia pun..terliur tengok..nanti kalau gi sana..boleh try mkn kat sini..huhuhu..nampak best!!!

Miz Fieza said... [Reply]

siyusly mkn kat sini tak sedp hahah

ch@ said... [Reply]

Hahaa soalan sama juga nak tanya, xde sos ke, kuah ke buat cecelup. Best gak kan.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa