Wednesday, March 20, 2013

Mandi Manda Di Dataran Gemilang

post aku sikit tunggang langgang...
sebab...
entah le..aku pun tak paham....


hahahhahaha
kisah di Dataran Gemilang...
seronok korang tahu tak....
memang best tambah2 kalau pergi ari ahad...
time aku pi tue budak2 yang mandi tak le ramai sangat...
bestle Farisyah Mandi...
sebenarnya singgah sana tak plan pun...
jadi farisyah tak bawak baju mandi...
nasib baik ada baju sukan dalam kereta....
selamatle...klu tak memang farisyah tak dapat mandi...
walaupun sedikit seksi di situ sebab baju putih...

baru nak start

 seronok sgt sebab duduk bawah air terjun katanya





baru jumpa kawan tadi main sorang2
 seronok bila dapat kawan..ajak naik terus taknak ...

bila ajak kluar mesti cakap...
"kejap lagi ye kejap je."
entah berapa kali kejap aku pun tak tahu,.....

adik????
adik tak mandi sebab dia tengah.....

tidur...
layan mata angin kuat time tue sedaple membuta...
kejut pun taknak bangun...


lepas xtvt mandi2 ..
ada lagi xtvt yang bukan je farisyah yang join..
ibu ngan ayah sekali join...
tapi N3 le ye...
korang jangan marah ye...
hahahahahhahaha

ps:nad mama zn...minggu lepas tak jadikan balik kg..minggu nie le pergi ari ahad seronok tau...nanti kita jumpa kat sana...hahahahaha..sbb farisyah dah ajak ayahnya..ayahnya kata OK




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

Nad MamaZN said... [Reply]

Eh eh ada ps utk kite hihihi
Papazakwan nak pegi jugak tp pegi sabtu
Sbb ahad hari berehat di rumah huhu

Falsya said... [Reply]

usahkan farisyah..kalau kite pun xnk naik..hahaha...amboi sedapnye adik tidoooo..geram tgk peha tuh..

MRS. K said... [Reply]

ala... ahad ni x boleh sbb da terbang ke langkawi huhu

♥cikmOt♥ said... [Reply]

aler jue...p tak ajak...kalu idak leh dating tau...

Ya ALya said... [Reply]

kalu ya ni dekat nak gak dating-dating dgn cik jue tau...

suka tgk farisya happy..

geram je tgk peha si adik,rasa nak gigit2 je....hahahaha

Imaan09 said... [Reply]

lama xdatang cini cik jue.. sungguh comel putera mu itu.. kakak pun dah ala2 anak dara dah..

WaWa_EzRiLL said... [Reply]

Cik jue..finally wawa tunjuk kt hubby dataran gemilang..dia xth kt ner..nasib ada entri psl ni.. kwn2 ofc dia kt kl pun th tmpt ni... bestnyeee.. farisyah nk g lg calling2 airell tau..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa