Monday, March 25, 2013

KasIh Seorang Ayah...

selamat kembali dihari isnin...
hari ini sekolah dah start cuti...
bercuti????
tak kot...buat masa ni semua xtvt bercuti terpaksa ditanggungkah sehingga ekonomi kembali stabil...

ok kembali kepada tajuk...
farisyah ni kadang2 datang mood dia malas nak jalan..
jadi si ayah terpaksa mengambil langkah...






















mendukungnya...
di atas bahu le...
berat tue...
20 kg sapa sanggup nak dukung...
tapi biasa kejap je...
pastu dia turun balik....
kesian ayah katanya....
last2 request suruh beli stroller untuk dia jugak...
huhuhuhu tak kuasa ibu nak layan kakak.....


inilah yang dikatakan...

"kasih ibu bawa ke syurga kasih ayah sepanjang masa"




gotong royong 5S lagi....
huhuhuhuhuhu

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

Nana said... [Reply]

hheh mmg ayah mithali
mia pon sama kadang malas jalan
suh dd dokong
kose apaknye nak layan hahah
jalan sendiri bapak dia ckp

Nad MamaZN said... [Reply]

Ayah kan superhero anak anak
Jgn tersangkut kt lampu dh la
Heheh

syawalsimpsons said... [Reply]

mmg nampa kasih ayah sepanjang masa

Qhaifa Nur said... [Reply]

itulah perihal anak-anak...
sayang ayah selalu farisyah......

mamalieyna said... [Reply]

Hai cikjue.. lama pulak tak singgah sini, rumah pun dh makin cun, ank kecikpundh beso sket haa.. :-)

Farisyah..farisyah.. nak ikut mcm adik eh, duduk dlm stroller.. :-)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa