Thursday, March 21, 2013

Giant Bubble Putrajaya

bersambung N3 semalam...
kisah mandi manda di dataran Gemilang
xtvtv seterusnya main buih sabun..
"giant bubble petrajaya"
memang puas hati ...
batang untuk buat buih sabun tue kena sewa 
ada 3 jenis...
batang besi kecik = RM 1 plus 100 ml buih sabun
batang besi sederhana = RM 2 plus 200 ml buih sabun
batang besi besar = RM 3 plus 300 ml buih sabun...
kalau dah habis nak tambah buih sabun lagi pun boleh RM 1 untuk 100ml buih sabun

seronok 
bukan je farisyah yang main ibu ngan ayah pun join sekali...
tapi sewa sebatang je besi ...
nak cerita panjang pun tak berapa pandai jomlah kita layan gambar ye...

bergambar dulu ye...

ok ayah start dulu..farisyah tengok je

ok makin maju makin besar buih yang buat

tengok kat belakang tue lagi besar budak tue buat..

farisyah pulak buat ye...

ini hasilnya..kecik tapi dah terbang tinggi..

ok nak tengok ibu pulak yang main...
ok celup dulu dlm buih sabun ye...

inilah hasilnya....

hahahahhaha best betul main buih sabun nie...
dalam kami bertiga...
ibulah yang menang sebab boleh buat besar...
tapi ada lagi orang lain yang buat lagi besar....

oklah dah habis cerita di dataran gemilang nanti kita datang lagi...
sewa satu sorang pulak GIANT BUBBLE nie...
dan lawan sapa boleh buat lagi besar...
huhuhuhuhu...


hari ini farisyah ada kem solat kat sekolah sampai pukul 4:30 petang,bersemangat betul dia ari nie...ibu doakan farisyah jadi anak yang solehah



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

♥cikmOt♥ said... [Reply]

aler, nak p ajak akak sekali...nak p jugak...

Nad MamaZN said... [Reply]

Aritu lt dataran putrajaya pun ada gak giant bubble ni

syawalsimpsons said... [Reply]

ala..mmg seronok ni syawal klo g ni

wahida said... [Reply]

eh, bestnya...nak bawak anak2 la kat sini...mesti anak2 aku suka...

dia ada tetiap hari ke cemana eh?

Qhaifa Nur said... [Reply]

minggu lepas sebelah malam datang putrajaya...
ramai yang main giant bubble ni...
puas hati bila dapat buat yang besar....

Ya ALya said... [Reply]

mmg best,bukan anak je suka,mak bapan pun lagi suka kan....

LYAfrina said... [Reply]

seronok farisyah... ibu dia pon kemain enjoy..klo lya pon, rasanya t-over expose kot.. hihi.. baby mesti rasa geram tgk bubble2 tu..

::EIDA:: said... [Reply]

ini macam pun boleh diaorang buat biss kan.. syokkkkk

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa