Tuesday, March 12, 2013

Bergambar Dengan Abang Topeng

huhuhuhu rajin pulak up date blog ari nie...
hahahahha saje  nak cerita ngan korang...


kisah farisyah happy sangat dapat bergambar dengan "abang bertopeng"
mula2 malu pastu mulalah posing nye...

tempat kejadian:
Dataran Gemilang PUTRAJAYA

waktu:
petang ahad

persempahan best dari pelajar 
SEKOLAH SULTAN ALAM SHAH...
memang best gila dan tahap sporting budak2 tue buat kami yang pergi sana terhibur habis....

 farisyah mula2 malu

tengok abang SAS memang sporting habis

 adik nak jugak...



gangnam style

banyak sebenarnya persembahan mereka...
time mula2 aku tengok jauh je sebab teman farisyah mandi..
pastu baru datang dekat...
budak2 ni sporting habis korang tahu tak...

memang best gila...
farisyah memang seronok betul...
cakap lepas ni kita datang lagi tau ibu...
jumpa abang topeng..

aku jumpa blogger mrs k masa kat sana...

sempatlah borak2 dengan mrs k,anaknya hadif memang comel sangat tapi pemalu...hehehehehehe

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

Falsya said... [Reply]

alaaaaa...nak tgk jugak..mesti best sgt3...

MRS. K said... [Reply]

hehe.. nice to meet u.. sowii.. segan nak snap gambo sebab kite comot haitu.. hahaha...

Ya ALya said... [Reply]

Xtakut lak farisyah dgn abh topeng tu yer

Nad MamaZN said... [Reply]

Kitorg cdg nk p sabtu ni :)
Cadang je la baru
Huhu
Harap jadik :)

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

Falsya:memang best...

MRs K:lain kali kita mbil gambar ye..jumpa lagi ye...

Ya alya:farisyah mana pernah takut

NAd:best tau nad..tapi kalau ari ahad lagi best rasanya

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa