Tuesday, March 19, 2013

Banana Bot @ PD

cerita dan cerita...
kisah pergi PD yang Tak Habis lagi...
anak daraku dulu takut pantai/Ombak...
tapi sekarang tidak lagi....
boleh siap ajak mandi laut lagi...
yang paling tak tahan siap request nak main BANANA BOT...
huhuhuhuhu....
kerana tak de orang nak menjaga si bambam ...
maka farisyah ngan ayahnya aje yang naik banana bot...
ibu pandang dgn perasaan sedih tak boleh join...
dah le tue siap ambil gambar lagi....

kalau ikutkan satu banana bot tue boleh naik 5-7 orang 
tapi farisyah naik berdua je dengan ayah dia...
jadi budak tue ambil RM 50 tapi bawak jln2 pusing pantai sampai kat pulau...
siap orang tue ambilkan gambar sekali...
dan request siap2 jalan terbalikkan..
tapi nak laju...hahahahhahaha

cerita panjang pun tak guna...
jomlah layan gambar sikit..

tengah pasang jaket keselamatan

muka cuak mula2 naik

sedikit takut disitu tapi masih mampu buat peace..

time ni dah ok...
alamak tak nampak muka..
perjalanan bermula..
(banyak gila gambar time nie...tak larat nak tempek semua)

berhenti di tengah laut

sempat posing..

time ni dah memang laju hubby aku cakap...

ok dah sampai...

tunggu ibu nak posing gak..adik tinggal jap kat tepi lagipun adik tengah....

TIDUR

seronok gila farisyah dapat naik BANANA BOT..
ibu nak tak seronok sebab tak pernah naik...
adik besar nanti kita naik2 sama ye adik...
huhuhuhuhu


adik muntah2 dan berak tak tahu kenapa...




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

Qhaifa Nur said... [Reply]

pengalaman first time naik banana boat akan dikenang hingga kini...takut tapi akan naik lagi...best..

seronok naikkan farisyah....

Falsya said... [Reply]

happynye farisyah naik banana bot..yg adik sedap sgt tido..suke tgk..;)

syawalsimpsons said... [Reply]

adik nak beralih bulan...bestnyer dapat naik banan boat

NinaAz said... [Reply]

Banana bot tu dia terbalikkan nantikan kak? Kea tak. Hhihi

JaSSNaNi said... [Reply]

huhu.. sama la kita.. tak penah naik banana boat tu.. nanti tunggu fiyya besar pulak.. hihi.. kalau tak ber*adik lain.. :P kan kan..

Nad MamaZN said... [Reply]

Berani dah farisyah skrg

MRS. K said... [Reply]

wah... chaiyokk berani betui kakak

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa