Monday, January 14, 2013

T.E.R.P.A.K.S.A

serius aku terpaksa...
terpaksa kenapa????
perasan tak dua tiga menjak ni ...
cik jue jarang update blog...
sebenarnya cik jue dah start kerja..
dan opis pulak buat sistem baru...
jadi kerja berlambak...
memang tak sempat nak buat n3 atau jalan2...
sebab fail memang super duper punye banyak ...
kalau lambat kesian pulak kat pesara2 lambat diaorang dapat duitnya...
jadi buat sementara nie kena stopkan dulu berblog..
kena serasi dengan sistem baru ini dulu
baru boleh berblog dengan aman...
tapi yang sedihnya NUFFNANG pulak tengah berputar2 BE nya...
namuan cik jue terpaksa....



sorry cute mum aka uyun tak dapat pergi majlis aqiqah sara...
harap sara menjadi anak yang solehah..
amin

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

syawalsimpsons said... [Reply]

kalo G mesti dapat jumpe kan cik jue...tak pe..utamakan yang mana dulu yee

anie said... [Reply]

tapi wasapp tetap jugak kan...hahaha

Sidratul Muntaha said... [Reply]

buat auto publosh byk2 ye cik jue..
be mmg tgh banyak nih

Nad @ MamaZN said... [Reply]

Utamakan mana yg lebih penting....
Ada masa free update k!

mamafarah4 said... [Reply]

Insyaallah..Utamakan kerja2 dahulu agar tidak membebankan..
Hehehe..Sy tunggu jugak jue kat majlis sara smlm..Sajer lambat balik skit mana tau jue sampai..Uyun pun tak pasti jue datang ker idak..pastu anak2 pun dah sibuk ajak balik..tak apalah..lainkali leh jumpa ye..

Qhaifa Nur said... [Reply]

awal tahun Cik Jue..kerja mesti banyak..

ch@ said... [Reply]

Cayok kak. Kita pun busy hari2. Untungnya kita busy boleh skip2 kerja. Hehee.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa