Monday, January 7, 2013

MY Kitchen Kabinet


hohohoho bersua kita dihari isnin...
weekend korang apa cerita???
weekend ku ...ulang alik rumah baru tengok progress terbaru...
so far alhamdulilah ...
misi untuk pendah hujung bulan nie rasanya berjaya...
grill umah semua dah pasang...
table top pun dah siap....
sekarang tengah duk duk pasang lampu,kipas dan air con
kitchen kabinet belum siap lagi...
tapi design dah siap...
skrg dalam proses nanti dia orang datang pasang sebelum 24/1/2013
aduh pening jugak nak masuk rumah nie...
tapi happy....


ok ni dia kitchen kabinet kita yang dah siap design...

muka depannya..

rupa kat dalamnya...


alhamdulilah semua berjalan seperti yang dirancang...

ok jumpa lagi ye...



tension betul..masuk2 opis je skrg buat sistem baru...
memang hancurlah dan pening...
sekrang terlalu sibuk dengan percubaan dan percubaan...
memang tak berapa nak sempat BW korang....
huhuhuhuhuhu semput tau....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

13 comments:

mamafarah4 said... [Reply]

cantekknya jue..jeles2..hehehe

syawalsimpsons said... [Reply]

cantikla...bestnyer...nnt nak datang umah la...dengan muka jemah ni tak tau malu..kakakka

juelee said... [Reply]

canteknye jue... boleh tak kite nak tanya total kos KC ni? sbb hujung thun ni insyaallah rumah kite siap....

Nad @ MamaZN said... [Reply]

Bpe rm tu jue? Tempah ngan sape?

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

@juelee terima kasih
table top : RM 1400 (konkrit)
kitchen kabinet : 6500 (kitchen kabinet)
total : rm 7900

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

mamafarah4 terima kasih

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

syawalsimpsonsnanti datang le...tak kisah pun..

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

Nad @ MamaZN
terima kasih
table top : RM 1400 (konkrit)
kitchen kabinet : 6500 (kitchen kabinet)
total : rm 7900

kitchen kabinet dgn kedai kat bangi
table top dgn kontraktor yg buat grill...

Qhaifa Nur said... [Reply]

idaman semua dapur ni...cantik, kemas juga.....

akubiomed said... [Reply]

Cemburu melihat kabinet dapur. Saya sendiri pun tak ada lagi.

::EIDA:: said... [Reply]

Cantiknye kabinett.. bersemangat tak nak masak selalu? ;p

##belog akak macam dah bertukar wajah? cantikkkk

anie said... [Reply]

nice n perfect,...

tunggu nak rasa hasil dari dapur tuh je...hehehe

Anonymous said... [Reply]

salam. kichen kabinet ni brp tggi? siling tu siling ape ye? cantik...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa