JemputLah Ke Kedai Kami

Menjual pelbagai jenis cendermata untuk dijadikan hadiah serta menerima tempahan photo magnet,jom kunjungi kami hanya perlu KLIK DISINI

Thursday, January 10, 2013

Jam 12:18 TengahMalam...

dah khamis dah..
kejap jekan....
n3 ringkas di pagi hari...
tepat Pukul 12:18 tengahmalam...
anak bujang ku dengan selamba bangun bermain ok...
di ulang...Bangun bermain ok
maka dengan "bangga"..ibu nipun melayanlah dia bermain...


 tengok..
ceria je bangun di tengahmalam...
dan kembali tidur tepat jam 
2:00 pagi...
huhuhuhu ingatkan adik tak ikut jejak kakak...
rupanya sama....huhuhuhu..



xtvt masukkan barang kotak dah bermula..
ada 15 hari lagi nak pindah
 



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

Falsya said... [Reply]

12.18 tengah malam dh bgn..paginye..hehehe

NinaAz said... [Reply]

awalnya baby bangunnn,,,, teringin nak ada baby cepat. macam manalah gamaknya gaya bakal baby saya nanti.hihi

anie said... [Reply]

chomellnyee......nak cubit2....

mamafarah4 said... [Reply]

hehehe..nasib baik x diajaknya kakak bangun main sama..lagi haru..dah la kakak nk sekolah esok...

Qhaifa Nur said... [Reply]

klau macam ni mamanya kena cover disiang hari...
dah puas tido sebelum ni Jue sebab tu awal pagi mesti nak main dulu....

Sidratul Muntaha said... [Reply]

memang tak boelh tahan la cik jue klu baby ajak main tgh2 mlm..
hadoi..
lotihnya..
ni klu pregnant lagi ni
ayu nk coti 3 bulan trus
ahahaha

Qaseh Suhaida said... [Reply]

biasalah baby bukan tahu siang atau malam lagi hu huu..yg dia tahu makan tido main

LYAfrina said... [Reply]

asya dulu pon gni.. tgh malam bjaga..ajk main dgn dia..

selamat acking-mpacking barang cik jue

ch@ said... [Reply]

Hihiii...slmt shift mlm kak. Anak den tigo sama ja smua...imun sdh ;)
Slmt packing, isk tingat hr tu packing ms preggy...aduhai mmg letih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa