Thursday, August 30, 2012

Discharge IJN - Dalam gembira ada sedihnya....

Salam Syawal Semua...
bersiaran dari rumah...
hehehe cik jue MC dua hari....
lepak2 sorang pagi nie.....

Semalam tak sempat nak up date blog....
sepagi di klinik....
bila petang mulala malas nak update...
malam jalan2 kat blog korang...

nak berkongsi berita gembira...
yup memang happy sangat...
tak tahu nak cakap apa..kecuali
bersyukur kehadrat ILAHI...
kerana farisyah dah discharge dari IJN...
kami dah tak perlu lagi ke IJN buat rutin tahunan...
kalau sebelum ni setahun sekali pi IJN tue memang wajib...
mulai tahun depan dah tak payah dah...

dah ayat ini memang kami tak boleh lupakan sampai bila2...
masa doktor scan jantung farisyah...
"ok jantung dah tak bengkak...dah tak de leaking...lubang pun dah tutup cantik....alat pun dah tertimpus...ok good..semuanya dah ok....ok ibu ngan ayah dah tak payah datang dah nanti saya buat surat discharge ye..kalau ada apa2 masalah lepas ni boleh terus rujuk hospital putrajaya je... "
 perasan kami time tue....rasa mcm nak peluk je doktor je...memang bersyukur sangat pada ALLAH kerana kisah jantung farisyah dah berakhir..tambah2 anak dara ni asyik duk tanya..
"farisyah ni sakit jantung ke ibu"
hati ibu mana tak sedih bila anak asyik duk tanya je....

apa2 pun kami bersyukur kehadrat ilahi dengan apa yang telah di anugerahkan kepada kami...
segala dugaan ini kami terima dengan redha walaupun kadang2 kami rasa kalah dengan dugaan ini...
kadang2 kami rasa mcm ALLAH itu tidak adil dengan kami.....
yup dugaan kami tidak seteruk orang lain...
tapi untuk menghadapinya...bukan mudah....
mata yang memandang tidak seberat bahu kami yang memikul...
MOGA ALLAH TERUS MEMBERI KAMI SINAR DAN MOGA FARISYAH TERUS SIHAT...
walaupun pakar jantung suspek farisyah mungkin menghidap
"SINDROM WILLIAMS"
nanti cik jue  update apa itu sindrom williams...dan tunggu keputusan PAKAR PEADTRIK pada   10/9/2012...
walaupun pun apa jua keputusan...
insayallah kami kuat untuk menerimanya...
dan kami redha jika itu yang telah ditentukan oleh kami....
dan kami akan cari jalan yang terbaik buat farisyah...

\
PLEASE DOAKAN FARISYAH..DAN DOAKAN KAMI MOGA TABAH MENGHADAPI APA JUA YANG TELAH DITETAPKAN KEPADA KAMI....






10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Tuesday, August 28, 2012

Kisah Raya Kami - Versi Tak penuh

raya kali ni tetap tak penuh macam biasa...
abang long ku beraya di umah mak mertuanya...
kak ngah pun sama...rumah mak mertuanya dia JB...
kami pun tak tahu bila kami nak beraya penuh ...
sebab turn kami tak sama....
patutnya adikku pun beraya kat umah mak mertuanya...
tapi sebab dia bersalin awal...
jadi dia raya kat umah mak cik jue...
tapi hari raya lakinya tak de....
raya kat umah mak dia kat JB....
jadi ini ajelah yang ada....



oklah yang duduk dari kiri...
baju merah tue....my mum...
no 2 adik bawahku bersama babynya yang berumur 7 hari time tue...
pastu ayahku bersama farisyah...

yang berdiri pulak...
dari kiri...
my bro -  jamal (adikku yang nombor 3)
my sis- neida (adikku yang nimbor 2)
my hubby n cik juele...
my bro- Eija (adikku yang bongsu)

kalau ada abang long dan kak Ngah mesti lagi meriahkan...
tapi nak buat mcm mana masing2 ada tanggungjawab masing2...
insayallah satu hari nanti pasti kami akan beraya penuh satu family...
dan orang paling happy mesti mak dengan ayahku...

insan yang cik jue sayang...
paling banyak berkorban demi cik jue...
love u all so much...
(wah tetiba rasa touching pulak)


oklah pergi dulu ye...
nanti jumpa lain kat next N3...
masih lagi auto publish 
malam nanti cik jue jalan kat blog korang....




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Kisah Raya Kami-Versi Vespa

Salam Syawal semua
Auto N3...cik jue sekarang kat IJN .... appointment farisyah..rutin setahun sekali....

oklah bercerita kisah raya kami...
macam biasa tahun nie turn umah cik jue...
biasanya kalau kat umah cik jue mesti kami balik kampung mak dan ayah cik jue di BESUT terengganu..
tapi tahun ni kami beraya di rumah mak cik jue je...di KETENGAH JAYA je..
sebabnya adik cik jue kan dalam pantang..
kuranglah meriah sikit sebab kami adik beradik je yang ada...
sedara mara semua kat kampung...
tapi cik jue tak kisah pun janji dapat beraya disamping mak ngan ayah itu yang penting...
dan tahun ni cik jue beraya lama sikit kat umah mak sebab tak payah nak balik JB..
family JB datang KL...
jadi kami kumpul kat KL jelah...

oklah..mengenangkan raya tahun nie...
cik jue mengandung..jadi takdelah baju sedondon kami...
pakai je mana yang ada...
tahun depan Insayallah kami berempat...
nanti baru kami raya sakan ok....

pagi raya tue ada kawan adik cik jue ni bawak VESPA datang umah...
apa lagi kami pun sakanlah bergambar dengan VESPA...
hahahaha saja cari kelainan di pagi raya....

oklah jom kita layan gambar kami yang tak berapa nak banyak nie....
(raya tahun nie penyakit M untuk ambil gambar menyerang....)


family kecikku...
ni je gambar kami bertiga..farisyah tak nak ambil gambar...

with my hubby....

cik poji nak jugak bergambar dengan VESPA...

 ini adik ku jamal dan neida...
dah macam pasangan couple rupanya ...
tempek satu je gambar di orang sebab banyak sangat

ini pulak adikku yang bongsu...
bergambar dengan farisyah....
pun sama banyak sangat gambar diorang..
jadi tempek satu jelah ye...

hehehehehehe
inilah gambar raya kami versi VESPA merah...
nanti cik jue letak lagi gambar raya kami versi dalam umah pulak ye...
oklah....
jumpa lagi kat lain N3....




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Monday, August 27, 2012

Baru Bersua...N3 campur...

Dah petang2 baru gatal2 nak update blog...
setelah seminggu meninggalkannya...
sejak masuk 34 minggu nie...
kadar kepenatan lagi bertambah...

sebenarnya jadual ari ni padat sikit..
kena buat BSP...
memang tak lalu le...
ulang klinik 4 kali dalam satu hari..
esok farisyah ada temunjanji kat IJN...
jadi ambil cuti lagi senang..
lepas temunjanji boleh ronda2 gak...
ari rabu chek up...

ini N3 rojak sikit..
mula2 nak ucap terima kasih buat NUFFNANG sebab kasi kita BE..
confius mula2 tapi beru paham...
rupanya dah ada yang jadi ME

rupanya yang dah Credited tue dah jadi ME
maknanya ada 3 BE yang duk running...
cik jue baru je cashkan sebelum raya ari tue...
tapi jumlah nya sedikit jelah...
tapi alhamdulilah ...
rezeki berblog selama ni...

oklah...
nak pi solat2 dah..
jap lagi nak pi buat BSP lagi...
result pagi tadi..
pagi : 5.5 (bagi cik jue tinggi-tapi nurse tue kata ok)
pukul 11 pagi: 3.4 -cik jue hypo siap muntah2 lepas tue...
pukul 3 petang: ????
pukul 9 malam :????
 benda paling malas ialah nak buat bsp...menyampah betul kena ulang2 alik klinik...


oklah jumpa lain kali ye...
nanti kita tempek gambar raya kita yang tak berapa nak sedondon..
ok bye2...
selamat hari raya...











10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Sunday, August 19, 2012

SALAM AIDILFITRI BUAT SEMUA

SALAM AIDILFITRI BUAT SEMUA


TINGGAL 3 HARI LAGI KITA BERADA DI BULAN RAMADHAN NIE...
MOGA KITA SEMUA BERTEMU DENGAN RAMADHAN AKAN DATANG
DIKESEMPATAN INI

CIK JUE INGIN MEMOHON AMPUN DAN MAAF BUAT SEMUA TEMAN2 YANG SUDI MENGUNJUNGI BLOG CIK JUE..

ANDAI ADA CORETAN CIK JUE INI MENGURIS HATI KALIAN SEMUA...
MOHON AMPUN ZAHIR DAN BATIN...

~BERHATI2 DI JALAN RAYA~
 ~SEMOGA KITA SEMUA SELAMAT SAMPAI KE DESTINASI YANG DI TUJU~

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Wednesday, August 15, 2012

Batal Puasa Kerana Kencing Tak Keluar

Aduh inilah kisahku hari ini..
cik jue kena batalkan puasa sebab kencing tak kluar..
huhuhuhuhu...
ari ni chek up...
biasalah cik jue suka chek up pagi....
pagi tadi sebelum turun umah cik jue dah kencing....sebab tak tahan terpaksa kencing jugak...
dalam hati duk pikir ..
kalau tak klaur kencing kat klinik nanti mcm mana ye....
sampai klinik dalam pukul 8...
dah selesai pendaftaran...
pi kat urine test...
jenuh cik jue tunggu kat sana...
lima kali berulang masuk tandas ....
kencing tak keluar2....
dari pukul 8:20 hingga 9:30 ...
masih tak kencing...
dari orang tak de sampai ramai orang pastu takde orang balik....
sampai sudah tak kencing2...
huhuhuhuhu haru betul.....
nurse tu cakap 
"akak kena batalkan puasa minum air kalau tak nak akak kena tunggu samapi rasa nak kencing"
aduh jenuh jugak....pi depan ada tempat jual air...
rembat satu mineral kecik...
terus minum..habis sebotol...
tak sampai 1 minit...
terus nak kencing....
hahahahahahahaha tengok tak pasal2 kena batalkan puasa....
padahal hari ini cik jue bertenaga berbanding hari2 lain...
 tapi alahamdulilah...
chek up semuanya ok...
dah masuk 32 minggu nie...
kepala baby dah kebawah...
atas pun dah kosong...




inilah kisah...
"kerana kencing puasa terpaksa di korbankan"
 


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Tuesday, August 14, 2012

Nama Saya Quratul Ain Binti Mohamad Amirul Omar

Semalam Cik Jue cerita dapat anak sedara barukan...
ari ni nak tempek gambarnya dengan namanya sekali...

inilah saya...
nama saya Quratul Ain Binti Mohamad Amirul Omar..
saya lahir pada 12/08/2012 @ 1:05 tengahari
berat saya masa lahir 2.3kg 
saya lahir awal sebulan pada tarikh due sebenar ibu saya...
mak tok ,ibu ngan mak uteh saya cakap muka saya sebijik macam abah saya...
 oklah saya tumpang blog cik na saya...
nanti balik raya cik na saya akan ambil gambar saya banyak2 dan saya suruh di tempek kat sini kasi aunty2 dan uncle2 semua tengok ye...
ok semua...
ASSALAMUALAIKUM......



nota: tahniah buat Eb sebab bakal dapat baby baru...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Monday, August 13, 2012

12.08.2012 - CUCU KE 5 DAH KELUAR

ALHAMDULILAH...
syukur kita kepada ilahi masih lagi diberi kesempatan untuk menghirup udara yang segar ini....
semalam 12.08.2012
adik cik jue dah selamat bersalin baby girl...
awal sebulan dari tarikh due.....
huhuhuhu tetiba cik jue pulak yang berdebar2  
cucu ke 5 bagi 
Puan zainab dan Encik Johari ye...
HILMAN masih lagi mempertahankan tahta sebagai cucu lelaki tunggal mok tok dan tokki...
nama???
tak tahu lagi...
gambar????
ibu ngan abahnya tak mms lagi...
tak sabar nak jumpa kamu raya nanti...
nampaknya "cik na"kena tambah duit raya le...
amirul jangan lupa bayar zakat untuk si kecik nie...

sebab gambar anaknya takde...
kita tampal jelah gambar ibu dan abahnya...
dah ada gambar babynya baru kita tampal kat sini ye...

 


 
"hari ini dah masuk 32 minggu..farisyah keluar 38 minggu...semalam adik aku bersalin 36 minggu..huhuhuhu hati ini makin hari makin berdebar2....teruja pun ada takut pun pun ada....."


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Friday, August 10, 2012

SORRY...

YUP...
SORRY...
TAK SEMPAT NAK JENGAH BLOG...
NAK JALAN KAT UMAH KAWAN2 SEMUA....
KERANA.....
TERLALU BANYAK KERJA KAT OPIS NIE...
KESIANKAN PESARA NAK PAKAI DUIT TIME RAYA...
JADI KENA BERUSAHA KERAS ...
DEMI TANGGUNGJAWAB

PEMENANG PFM...
DAH SIAP...
NANTI JUE POS YE...
OKLAH...
SELAMAT BERKERJA SEMUA....
MISS U SO MUCH....



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Thursday, August 9, 2012

WOODEN CLOCK TERBARU

ALHAMDULILAH....
MOGA ALLAH MEMBERKATI PERNIAGAAN KAMI...
JOM TENGOK KOLEKSI JAM DINDING KAMI DAN ADA STOK...


JAM DINDING INI 100 % DIPERBUAT OLEH KAYU...
TAHAN LASAK...
BERMINAT BOLEH PM KAMI...
COD JUGA DIJALANKAN BAGI KAWASAN BERDEKATAN DENGAN PUTRAJAYA...


KOD B1 (UNTUK HITAM PUTIH)
KOD B2 (UNTUK HITAM MERAH)

 DUA WARNA HITAM PUTIH DAN MERAH HITAM SAJA...
RM 80 TIDAK TERMASUK POS...
SAIZ 40 CM X 40 CM

KOD C1 (UNTUK CERMIN BIASA)
KOD C2 (UNTUK CERMIN BUNGA)

RM 80 TIDAK TERMASUK POS
100 % KAYU DAN ADA CERMIN DIHADAPANNYA....

KOD P1 (PETAK HITAM PUTIH)
KOD P2 (PETAK HITAM MERAH)

 DUA WARNA HITAM PUTIH DAN MERAH HITAM SAJA...
RM 80 TIDAK TERMASUK POS...
SAIZ 40 CM X 40 CM 

KOD F1 (UNTUK HITAM MERAH)
KOD F2 (UNTUK WARNA WARNI)

PALING TOP....
WARNA MEMANG MENARIK...
RM 80 TIDK TERMASUK POS...
KOD R1 (UNTUK HITAM MERAH)
KOD R2 (UNTUK PINK HITAM)

JUGA TOP DIPASARAN...
WARNA YANG SANGAT MENARIK 
RM 80 TIDAK TERMASUK POS


KOD T3 (UNTUK HITAM MERAH)
JUGA TOP DIPASARAN...
WARNA YANG SANGAT MENARIK 
RM 80 TIDAK TERMASUK POS

 KOD S1 (UNTUK HITAM PINK)
KOD S2 (UNTUK HITAM MERAH)

WARNA YANG SANGAT MENARIK 
RM 80 TIDAK TERMASUK POS
KOD 3D 
(SILA BAGI TAHU WARNA )
HArGa  RM 70 tidak termasuk pos...
(anggaran pos rm 8)
size 38cm X 38 cm..(size kotak)
 ART CLOCK
KOD AC
 (SILA BAGI TAHU WARNA )
HArGa  RM 70 tidak termasuk pos...
(anggaran pos rm 8)
size 38cm X 38 cm..(size kotak)
KOD FJ
 FRAME DAN JAM
(BOLEH TUKAR GAMBAR KITA DISETIAP FRAME)

HArGa  RM 170 tidak termasuk pos...
(anggaran pos rm 25)
size 50 cm x 50 cm ..(size kotak)
BERMINAT BOLEH HUBUNGI KAMI DI 
019-2880276 @ 019-3618652
loveannajueanna@gmail.com

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Tuesday, August 7, 2012

DLCW Kalah...BR tetap Percuma...

Wah sedih betul DLCW kalah...
namun bangga kerana dia dah usaha sehabis baik...
cayalah....DLCW tetap hero MALAYSIA...

mula2 kecewa tue tak dapat BaskinRobbins Free...
tapi hari ni senyum panjang ..sebab dapat jugak free...
hahahaha mesti ramai gila orang beraturkan....
terdekat kat ALAMANDA
agak2 laki aku nak ke beratur panjang nie??????




yum..yum...yum....
mesti best..walaupun hanya 1 scoop tapi dah namanya percumakan....
suka aje....
 



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Shot N3..Panggilan Buat Cha dan Nad

salam ramadhan...
N3 ni ringkas je...
berbunyi...

bila nak bagi gambar?
email ari ni boleh tak...
kat ..
loveannajueanna@gmail.com
siap bagi alamat ye...
hehehehehe.......
takut tak sempat nak pos...
kita malas nak cari orang lain...nak bagi kat korang juga...
jadi bagi gambar ye...
tak kisahle ..gambar dengan anakke,gambar ngan hubby ke...
janji bukan gambar sorang.....

itu jelah...
kita busy nie...
hospital..klinik...hospital ...klinik...
itu je yang kita tahu sekarang nie....

bye..bye..bye....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Monday, August 6, 2012

Alhamdulilah..7 Tahun kami Bersatu

Syukur Alhamdulilah 
hari ini ..6/8/2012 genaplah 7 tahun kami mendirikan RumahTangga..
syukur padamu YA ALLAH...
kerana memberi kami rumahtangga yang aman damai...
nak kata tak gaduh tue ...
bohonglahkan....
biasalah.. gaduh2 itu penyeri rumahtangga..
kalau tak gaduh sunyi ajelah rasanya...
hahahaha


Aku Bersyukur KehadratmU ilahi kerana memberi kami Kesempatan UntuK Hidup Bersama..
syukur kehadratmu ilahi kerana memberi kami zuriat sebagai pelengkap hidup kami..
Syukur kehadratmu ilahi kerana memurahkan rezeki kami dan mempermudahkan segala urusan kami...
Moga HubunGan Kami Ini terus Kekal BahaGia selamanya.Dimurahkan Rezeki serta diberi keberkatan hidup...
Moga dikurNiakan Kami Anak2 yang soleh dan solehah...
AMINNNNNNN


  nota kaki:Nad dan Cha..Tolong email Gambar nak Buat PFM...hehehehehe...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Friday, August 3, 2012

Baju Raya????

salam 14 ramadan...
sekarang idea tengah tepu....tak tahu nak update apa...
tapi rasa sayang pulak tak update...
heheheehe
korang dah beli baju raya???
mesti dah kan....
cik jue!!!!!
tak tahu nak beli baju apa...
yelah tengah mengembang nie....
baju kurung farisyah dah ada...
(cotton bunga merah tanah putih)
mak tok dah buat...
baju melayu cik hubby pun dah ada...
(percuma sebab masuk perarakan maulidur rasul ari tue..warna peach/oren terang gitu.....)

jadi cik jue ingat nak beli jubah je...
tapi tak tahu nak colour apa???
hehehehe tapi cik hubby dah hadiah sehelai jubah moden 
warna gelap + peach....
rasanya tak payahlah beli lagi pakai jelah apa yang ada...
maka tema kami tahun ini ialah...


colourfull

 OK KORANG PUNYE TEMA APA???
JOM KONGSI...
 
 

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Thursday, August 2, 2012

kemalangan di AU3..Cik Jue sebak lain mcm...

korang mesti tahu ke excident kat keramat pagi semalam..
suami isteri exciden kena rempuh dek bas ..si isteri tue mengandung 7 bulan...
korang nak baca n3 penuh pi siniye...
mula2 dapat tahu...
cik jue dah rasa lain...
sebak dia lain mcm berbanding dengan kes2 kemalangan yang lain...
rasa sebak tue ada tapi yang ini rasa lain mcm sangat..
rasa diri ini hampir sangat dengan mangsa..
rasa diri nie mcm kenal rapat sangat dengan mangsa..
tengok berita,baca surat khabar..sedih sangat...
rupa-rupanya...
yup..cik jue mengenali mangsa...
tue pun tahu bila ada member kat UGAT call
dan cari kosmo....yup...ada gambar arwah disana...
ya allah rasa nak pengsan rasanya...
rupanya hafeeze...kawan opis lama...
sebab tue rasa lain mcm je...

aduh tak boleh nak cerita panjang dah...
rasa sebak itu datang lagi....
al-fatihah buat arwah dan isterinya....
moga tenang disana...
kesian sikecik MOHD HANIF menjadi yatim piatu sekelip mata

*****nak letak gambar pun cik jue tak sanggup****



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

PFM Free kepunyaan...............

Salam 13 Ramadan...
hari pertama tak bangun sahur...
terbabas....
walaupun memang hubby cakap tak nak makan 
tapi hubby cakap nak bangun minum air dan makan kurma...
maka isteri solehah ni pun apa lagi senyum bangga tak payah masak2 kat dapur di subuh hari pun melelepkan mata dengan penuh nikmatnya....
wawawwawawa buka mata 5:58 pagi..
ambil ko...air kemana kurma kemana...
baby duduk diam2 tau...

oklah semalam cik jue ada tanya sapa nak PFM percumakan..
tapi tak tahu nak bagi pilih siapakan....
n hubby kata sapa yang komen kat N3 tue la yang dapat...
maka dengan ini cik jue nak announcement 
mereka yang terpilih ialah....


silalah korang berlima ni bagi gambar korang satu family untuk di PFM...
korang nak edit siap2 pun boleh tak nak edit pun boleh...
kalau korang tak edit cik hubby akan tolong editkan....
 bagi sebelum ari sabtu tau...
weekend nanti cik hubby akan buat dan ari isnin cik jue nak pos...
dan hantarkan gambar dan alamat ke...
loveannajueanna@gmail.com
(anie ko takpayah bagi alamat aku delivery je....)

ok tue ajelah...
jumpa next 3 ye...

(al-fatihah buat pasangan suami isteri yang kemalangan semalam...
setiap kali baca kisah kemalangan itu rasa sebak didada..kesian kat anaknya yang erumur 2 tahun hilang ibu ngan ayah sekelip mata.....)

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Wednesday, August 1, 2012

WW...PHOTO MAGNET RAYA...

10Q buat Anie dan Eb....
Harap Korang Berpuas Hati...


ini tempahan dari AniE

 ini pulak Eb punye..

terima kasih ye ...


ingat nak kasi PFM free kat korang..
ada yang nak tak...
seorang satu bagi kat 5 family je...
tapi nak kasi kat sapa???
sapa nak???


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

Dah 10 Tahun Rupanya...

salam Ramadan semua...
semakin hari semakin stress kerja kat opis nie...
bila DURIAN2 kat atas tak pernah pikir perasaan MENTIMUN2 kat bawah nie...

alhamdulilah...
rupanya hari ini genaplah 10 tahun cik jue bergelar sebagai 
"PENJAWAT AWAM"
dan yang paling bestnya...
hari ini
10 tahun jugak...
cik jue mengenali hubby...
  
sebagai PENJAWAT AWAM
banyak yang dah tempuhi..
suka duka pahit semua ada...
kadang2 menangis sendiri..
kadang2 ketawa sendiri..
kadang2 mcm happy nak datang kerja...
kadang2 mcm malas nak datang kerja....

5 tahun di kementerian pertahanan...
5 tahun di Jabatan perkhidmatan Awam...
dari menguruskan Gaji Angkatan tentera 
bertukar menbuat Pencen Pesara

dan masih berbaki 
28 tahun lagi untuk berkhidmat sebagai PENJAWAT AWAM
alhamdulilah dan moga ALLAH memberkati setiap rezeki yang cik jue dan hubby dapat...
AMINNNNNNN

sorry tak sempat nak jalan2..
kat opis ni tengah "PANAS".........  


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa