Wednesday, December 19, 2012

WW- RM 20.75


salam rabu ...
jom ww jap...

Apa Yang RM 20.75??????




ini ke?????
TAKKKKKKKKK
TAPI INI.....


























sumpah sedap...
aku dah langgar pantang....lagi 20 hari nak 100 hari
hahahahahahahhah


nak tempah PERSONAL CALENDER DAN PHOTO FRIDGE MAGNET...klik sini ye...






10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

13 comments:

Falsya said... [Reply]

huwaaaaaaa...juee!!!!!..sedapnyeeeeee..

Nana said... [Reply]

saya pantang dulu 44 ari je jue pastu bedal haha

anie said... [Reply]

selalu g almanda pandang je...belum nak try lagi tau sebab mahal x p singgah..hehehe

syawalsimpsons said... [Reply]

sue penah skali mkn..mmg sedap

♥cikmOt♥ said... [Reply]

nampak sedap...tapi ngape mahal benar tu...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply]

nyum..nyum..sedapnye..
berbaloi gak la amik tinggi ni RM20, kalau amik tutti frutti tinggi cenggini berapa puluh hinggit la agaknye kena..huhu

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

Falsyamemang sedap

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

Nana yeke...jue pun ada yang dah bedal gak cuma yg sejuk2 je takmakan

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

anie trylah sekali ni memang puas hati tapi klu sorang memang tak habis

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

syawalsimpsons sedapkan sue

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

♥cikmOt♥ memang sedap tapi tuelah harganya tak tahan....sekali nak try bolehlah

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY jue tak pernah makan tutti frutti

suhaina laui. said... [Reply]

Nyummy

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa