Thursday, December 27, 2012

TUTORIAL DAN FREEBIES PERCUMA


Salam Semua..
sekarang suka ubah2 wajah kat blog ku nie...
konon nak kasi cun...
barulah semangat nak buat n3...
nak kongsi dua blog yang aku suka tentang tutorial dan freebies dia..
cara dia ajar memang mudah...
kalau korang nak ubah blog korang kasi cun lagi..
adik berdua nie ada buat tutorial dan suka kasi free apa yang di buat..
tapi nak tempah pun boleh jugak...
dan yang penting murah...

blog pertama


dia punye follow korang tahu berapa???
55371
aku punye....
610 
memang jauh langit dengan bumi
dan adik ni rapat gila dengan blooger otai


blog kedua




adik baru berumur 20 tahun
mula berblog pada januari 2012..
follow dia??? 
797



ok jadi kalau korang nak mencantikkan blog korang..
atau nak belajar lebih lagi tentang blog selain membuat n3 je...
korang boleh pergi kat blog adik berdua nie...
gerenti korang puas hati cara dia ajar....


bilalah blog aku nak se"hot" blog2 otai...
hahahaha perasan...




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

cik dah faridah said... [Reply]

ok2 nnt kiter terjah....nak kena cari semangat berblog...kena kasi hias cantik2 dl

LYAfrina said... [Reply]

tq for sharing.. tp lya takt bab2 nk edirt ni..tkut jd lain.. kna study btl2 dulu

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa