Monday, December 17, 2012

SePetang BerSaMA..K.A.M.I Berempat...


Hari Sabtu Petang KAMi lepak kat 
TAMAN SAUJANA HIJAU,Presint 11
tempatnya cantik sangat..
view dari atas bukit...
kalau duduk kat atas tue boleh nampak SATU PUTRAJAYA...
memang cantek...
klu nak buat PHOTOSHOT 
kami just2 jalan kat atas tue...
dan sempatlah bergambar sekeping dua...
dan inilah first time kami bergambar berEmpat...


alamak jauhlah pulak...
ok jom ambil sekeping lagi





dan inilah gambar kami berempat...
sweet je rasanya...
terima kasih "Cik PAGAR" kerana dapat kami tumpangkan kemera dia atas kamu




siap aku cakap dengan hubby ambil gambar ni takyah posing skima kita posing selamber je mcm nad aka mama ZN...gambar dia satu family comel2 belaka..

nad aka mama ZN...sumber inpirasi untuk bergambar keluarga..hahahaha





10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

Cho Zila said... [Reply]

kalau kat putrajaya mmg banyak tempat menarik untuk berps... memang kalau gambar semua ada sangat sweetkan...

TiranaAduka said... [Reply]

salam sis jue
Sebuah keluarga yg bahagia

syawalsimpsons said... [Reply]

best2..kena amik gamba best2 jugak ni..kat mana ni cik jue

anie said... [Reply]

tular cantikkan tempat dia....memang sesuai buat photoshoot

ct rahani said... [Reply]

so sweet.. tempat pun cantik.. :)

mummy_ayu said... [Reply]

ah ah..suka sgt pic Na ngan family tu..btw.pic nie pun comel gak...nampak ceria.best2..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa