Tuesday, December 4, 2012

J.A.L.A.N 4th Maternity & Children Expo

Pagi semua...huhuhuhu...
lepak kat umah adalah benda paling seronok..tapi cuti dah nak habis...
mesti rindu kat bambamku dan si mulut bisingku ..

oklah first time kau pi maternity & children expo...
pergi pun sebab hubby cuti ..klu tak memang aku tak pi hujung minggu...
jumaat ari tue sebelum ambil kunci rumah...
sempatlah menerjah diri ke Mid valley ...
ingat jumaat takde org sgt...
rupanya mak ai ramai tue ...
jenuh jugaklah pusing 5/6 kali baru jumpa paking...

BELI APA KAT SANA???
* pampers -brand LAMPEINS rm 20 satu pek,,,
saiz S ada 77 keping...ok jugak kualiti setanding pet pet
*rompers utk faez - 6 helai rm 30
*baju baby nak kasi kat member
dan adalah benda2 kecik....
cecah jugaklah rm 150 ...
(gambar tak ambil lupa..hahahahaha)

tapi gambar posing adalah...nak tengok jomle...

posing kat pintu masuk
(tunggu ayah pi toilet -hobi setiap kali pi Mall wajib masuk toilet)

tgk bukan main ramai lagi orang

hobi farisyah posing dengan maskot..

ada satu lagi ...
tadi PUREEN skrg MAMY POKO..



Faez pulak Nilah xtvt sepanjang kami ronda dalam tue...

yup...T.i.D.U.R



pasni ada lagi dalam bulan 1 kat PWTC...
tengoklah klu hubby rajin ikut kerenah bini dia bolehlah pergi...
kalau tak selamat ok...



note:duk pikir2 pasal nak masuk umah..kitchen cabinetn gril...huhuhuhuhu duit oh duit

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

22 comments:

Nad @ MamaZN said... [Reply]

Umah baru ktne cikjue?

Falsya said... [Reply]

Mid kalau ari Jumaat mmg full tau parking..falsya pernah gie sana dekat sejam lebih crk parking saje..

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

Kat salak tinggi nad..taman ixora

Ya ALya said... [Reply]

pasni deco2 umah lak....farisyah yg sangat comel.....

Sha Saperi said... [Reply]

alamak terlepasla ekspo ni..lupala...aduiiiii...bulan 1 ada lagi ek..jgn lupa bgtau sha ek jue....hihihihi

aanie said... [Reply]

dah lama x pegi expo camni sb adam dah besar..xtau nak cari apa lagi....

bestnya nak masuk umah baru....nanti share la cite uamh baru ek...

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

kat salak tinggi....
taman Ixora

Qhaifa Nur said... [Reply]

biasalah umah baru..semua nak beli baru...
seronok anak2 jenjalan...

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

betul falsya ramai gila...

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

tuelah kena deco2 umah pulak pasni...

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

ok nanti jue info ye...

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

tuelah jue pun tak pernah pergi...
nanti jue share ye...

IDAZS said... [Reply]

salam kenal,

saya pun 1st pergi, best banyak barang boleh beli lebih2 lagi bila nak dapat baby ni :)

Eliss Mie said... [Reply]

aku sekali pernah pegi expo cenggini ms nuha baby dulu pastu serik sebab kena bersesak2 tu. hahaha

Imaan09 said... [Reply]

xpegi pun, tgk kawan2 buh gambar kt Fb borong macam2, betul murah la kut kan

LYAfrina said... [Reply]

time ni la nk borong barang baby kan

LYAfrina said... [Reply]

time camni la nk shopping barang baby banyak2..

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

@IDAZSmemang best pi sana...

ch@ said... [Reply]

tak sempat nak pergi sebab sibuk uruskan rmh pula skrg ni. senang berjalan bila anak tidak meragam. kita nak tunggu kepala rizqi kuat, jln guna bb carrier ja.

Sidratul Muntaha said... [Reply]

baek je si faez ni..
elok molek je dlm stroller

anie said... [Reply]

Jue..pasni tpt2 camni la ko akan p selalu...

Anonymous said... [Reply]

I'm really enjoying the design and layout of your blog. It'ѕ a veгу
еaѕy on the eyes which makes it much morе enjoyable foг me to come here and vіsit more οftеn.
Did yοu hire out a ԁesіgneг to creatе your theme?
Superb work!

my blοg - http://queenofbirmingham.Blog.com/
my site :: blinkweb.com

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa