Monday, November 5, 2012

29/10/2012 - Dah cukup Sebulan

salam semua...
alhamdulilah mampu bersiaran ari nie.....
suka sangat ..

tanggal 29/10/2012 maka cukupla sebulan anak terunaku...
perkembangan semuanya ok...

 berat :3.5 kg (naik 700 Gram)
 tinggi : 5.2 cm (naik 0.3 cm )
 lilit kepala : 36 cm

faez si hitam manis ibu makin besar rupanya...
walaupun bukan BF sepenuhnya...
harapan tinggal harapan...
rupanya aku tak mampu nak bf sepenuhnya kerana jenis yang kurang susu (ini doktor pakar sendiri yang cakap)
tapi takpelah janji anak ibu merasa jugak susu ibu walaupun tak sepenuhnya...
nasib baik ada suppliment shakle yang buat susu ibu keluar kalau tak memang sikit jela ibu dapat menyusu Faez...
takpelah walaupun ibu bagi FM kat faez setiap kali menyusu ibu peluk faez mcm orang BF...ibu tak pernah letak faez kat bawah setiap kali menyusu sebab dengan cara ini ibu nak faez rasa pelukkan ibu seperti mana baby yang si ibu BF sepenunya walaupun ibu tak bf faez waktu siang...tapi malam ibu bf faez tapi masih kena to up jugak dengan FM...
tak kisahlah janji anak ibu sihat hendaknya...

inilah wajah saya semasa umur 1 bulan

gambar saya tengah tidur..
ibu lupa nak ambil time pi klinik....

dah lama ibu tak cerita pasal kakak...nanti ibu cerita pasal kakak konveksyen...tapi ibu tak de time tue..ayah  je ada..tapi takpe ayah ambil gambar banyak sebab dia tahu ibukan blogger kurang tegar ..hahahahahahaha....  

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

cik dah faridah said... [Reply]

kjap jer dah sebulan...x lama dah tu hbis pantang...hureyyyyy

syawalsimpsons said... [Reply]

x pe FM pon janji anak sihat kan...tu la sue pon minum ESP shaklee tu..alhamdulillah ada susu nyer

::EIDA:: said... [Reply]

Mane rambut sayeeee? hehehhee

ch@ said... [Reply]

Allah gebunya dak ni. Indah btl tidurnya. Kita jenuh pulun ebm. Jadi ekslusif pumping. Direct feeding buat kita nk dmm. Xpe fm pun bgs juga kot x, xla mahal dipasaran.

TiranaAduka said... [Reply]

ala comey ni. Rambut tu di cukur ke jue.?

Masya said... [Reply]

dah sebulan yer.. cepatnya masa berlalu...

eB said... [Reply]

tido yg plg sempoi. Sm cam aerica. I lioke. ;-)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa