Tuesday, October 9, 2012

Kisah aku dan blog

Lama tak jengah blog..... Bkn apa notebook takde.... Adik pinjam nasib baik weekend adik sorang lagi balik.... Nampaknya bolehlah berblog mcm biasa.... Faezuddin klu siang hari kerja tidur aje..... Jadi boleh berblog dengan aman.... Banyak cerita sebenarnya.... Terutama kisah suka duka kelahirn sikecik ini.... Memang penuh dugaan namun alhamdulilah semuanya berakhir dgn senyuman Ari nie dpt update sejengkal sebab tuan tab kasi pinjam tab tapi tak sama.... Cik jue tak suka...... Oklah stop dulu ye.... Minggu depan insayallag cik jue akan bersiaran seperti biasa ok.... Miss u so much

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

Falsya said... [Reply]

Xsabar nk dgr citenjue.lhehe

syawalsimpsons said... [Reply]

miss u cik jue jugak...

::EIDA:: said... [Reply]

Cepatan update.. hehehe~~


pst; akak , ida nak alamat.. nak pos hadiah Ga. Maaf lewat ye! *malu tutup muka*

Sidratul Muntaha said... [Reply]

tgh pantang cik jue
rehat betul2..
ayu dulu pun mak dgn abah gigih la simpan lappy adik.
dia tak bagi kita online

angahMia said... [Reply]

xsabar nk tunggu cerita kak jue :)

ch@ said... [Reply]

hiksss rindu kakJue. kita pun dh mcm org brpntang ni. blk kmpg abi kursus. tergagau-gagau menaip dgn android. sbr je la bila kena berebut dgn auni. dia xbw ipad.

mamalieyna said... [Reply]

salam ziarah.. hai cik Jue, lama tak singgah sini.. dah selamat pun baby nya.. tahniah.. ^_^

selamat berpantag~

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa