Wednesday, September 12, 2012

Takdir Itu Milik Aku

Yup tengah duk mengila menghabiskan buku ini...
tak sehebat dulu ...
kalau dulu dua hari gerenti habis....
tapi sejak membuyung ni tambah dah masuk 36 minggu...
baca time free je...kalau betul2 hadap nanti tak pasal2 kena membebel dek cik poji....

mula2 sedikit boring...
tapi lama2....
senyum dan menangis sendiri...
sebab itulah laki aku tak kasi aku hadap betul2...
sebab menggangu emosi aku katanya...
hahahahahahaha...





merepek sebelum nak pi klinik jap lagi....
jumpa lagi ye...




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

13 comments:

mamafarah4 said... [Reply]

jgn emosi2 cik jue..nnt baby pun ikut emosi..hehehe

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

hahahah tuelah tak mengadap sangat takut terlebih emosi..

nota:jue try komen kat blog mama farah tapi selalu tak dapat sebab ada
"word verification"..boleh tak tukar setting nanti senang nak komen...

syawalsimpsons said... [Reply]

yang sebelom ni buku siti rosmizah tu, andai itu takdirnyer kan....mmmmmmmyang tu mmg sangat2 sedey...ni yang baru ke,....mmg kena terjah MPH ni,,,alooorrr gaji 2 minggu lagi ni....

nur anis said... [Reply]

alaaa...boleh menangis..sedih ke cerita ni..?

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

yup buku baru siti romizah..
cerita dia memang selalu sedihkan...
Mph jue rasa tak de..kalau popular ada

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

sedih...sangat...

Falsya said... [Reply]

Tebalnye..kalau dulu2 sehari je dh boleh abis..kalau sekang nie..mau makan tahun..hahaha..

Qhaifa Nur said... [Reply]

pernah baca novel yg hepi...tersenyum sendirian....

LYAfrina said... [Reply]

ni novel tebaru siti rosmizah k??nmpknyer kna dptkan gak ni.. lya odwy baca novel takdir fitrah terindah

AzuraFazil DIN said... [Reply]

ramai jgk yg kembali jd antu novel .. cm zr x le , nnt x jd sume kerja .. wakakakkaka
bygkan penah baca novel 400+ muke surat dlm 1 mlm je.. mmg x gerak ke mana2 ...

*** salam kenalan dari kami

Eliss Mie said... [Reply]

aku lak gila drama korea. kalau tengok x leh berenti.novel2 ni dah lama tinggal, x sempat :p

eB said... [Reply]

tebalnyer novel tuh.
eB lamer x bacer novel. hik3

Masya said... [Reply]

dah berapa bulan skip baca novel, bz punyer psl..
tebalnya novel ni.. kalau baca mau berbulan² baru habis.. tp selalunya mmg x sabar nak habiskan..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa