Friday, September 14, 2012

Open House Blogger

Jumaat Yang Indah...
semalam hari malas sedunia...
jue tak update blog...malas sangat...mood kelaut...
hari ni sedikit kerajinan..mungkin sebab nak cuti 3 hari kot...hahahaha

oklah baru nak up date pergi open house...
ni first time jue pergi open house member blogger...
mula2 malu gaklah nak pi ...
tetiba my hubby boleh pulak cakap"mcm tak de hidung malu nak pi"...
hehehehe akhirnya pergi jugak...

kerana menjemput jue ye...
makanan memang best...
hubby kata sedap tapi malu nak tambah...
kami borak panjang...
hahahahah hubby yang terlebih peramah dariku...
insayallah lain kali kita jumpa lagi ye.....
jangan serik ajak jue n family....

jomlah kita layan gambar sekeping dua nie...

 kami bertiga...

ok anak2 dah pulak bergambar....

anak2 sekarang ...bila lense tuju kat mereka...
mulalah dia orang posing sakan...

seronok tengok mereka...
farisyah pun dah pandai berkawan...
sanggup dia tak nak makan sebab nak main dengan kawan2....



ok dah sampai sini dulu ye....
lain kali kita sambung lagi...
terima kasih uyun dan cute mum....

happy..happy dan happy....


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

14 comments:

mamafarah4 said... [Reply]

cik jue sampai kul bape umah uyun...saya sampai pukul 12 lebih..tapi x lama sbb ada open house lain..kalo tak leh jumpa..hehehe

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

pukul 4...
time tue nak hujan....lepas je lepak jap hujan pun turun...
hubby jue kerja ari tue...
tue yang pi petang

anie said... [Reply]

bila pulak nak gie umah blogger ni pulak...:)

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply]

best bila blogger dapat berkumpul kan bila plak kita nak berjumpa ye

Cute Mum said... [Reply]

Tq sudi dtg... Suka tgk gambar budak2 tue.. Bkn main lagi dania posing..

syawalsimpsons said... [Reply]

ala tak dapat jumpe..datang malam...kikikiki...

Nad @ MamaZN said... [Reply]

seronoknye....

p/s: saya dah dpt dh fm dr cikjue..
tq ek! :)

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

thn depan ok...

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

memang best...
insayallah nanti kita jumpa..

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

dania memang suka posing kan..
jue suka tengok gaya dia...hahahaha

jangan lupa jemput lagi tau...
memang muka tak malu dah...

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

tuelah kalau datang sekali boleh jumpa kan

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

memang seronok...

oklah kalau dah sampai risau takut tak sampai sebab jue pos biasa je...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply]

Happy dpt berjumpa n dapat tambah kenalan,
lepas ni boleh la dtg umah eija sndiri pulak ye..hihi..
Hope kita dpt terus bersahabat ye..:)

Sukanye tgk gambar bdk2 tu, Zaquan pun sporting jerk bergamabr, dia kalau ada geng sporting la, kalau eija yg suruh dia posing, mesti susah.., nak copy n simpan la gmbar bdk2 tu ye..boleh ek copy pic kat sini..hihi..

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply]

moga persahabatan ini akan kekal selamanya...
aminnnnnnn
boleh je...suka tengok dia org posingkan

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa