Monday, September 10, 2012

Happy BirthDay Farisyah yang Ke 6

Salam Isnin seMua....

Fist...
selamat hari jadi ,selamat hari jadi ,selamat hari jadi farisyah..selamat hari jadi...
Alhamdulilah ari sabtu 8/9/2012..
genaplah umur 6 tahun anak dara kesayangan kami 
semoga ALLAH selalu melindungi farisyah..
dipanjangkan umur serta dimurahkan rezeki..
menjadi anak yang solehah serta diberi kesihatan yang baik sepanjang masa...

kami tak buat sambutan besday party kat umah...
tapi ada sambutan kecil2 kat sekolah je...
semua ni atas permintaan farisyah sendiri...
Nak potong kek kat sekolah...
oklah ....
apa kata kita tengok aksi farisyah dan kawan2 

kek barbie ...
kek ni atas permintaan farisyah..
10Q CuppYcakes Sara kerana merialisasikan impian farisyah...

tersenyum puas bila impian di penuhi...
berkaca2  mata melihat kek besdaynya...
saat kami tak boleh lupa...
farisyah peluk ibu dan cium pipi...
ayat yang keluar dari mulutnya
"ibu terima kasih sangat2...cha sayang ibu ngan ayah...cha suka sangat ibu "
time ni muka ngan mata dia memang teruja melihat keknya...
YA ALLAH terima kasih kerana menganugerahkan kami seorang anak yang amat pandai 
menghargai kedua orang tuanya.......

seronok...
kawan2 tengah menyanyikan lagu "happy Besday"

jom kita potong kek...

 kawan2 sekelas farisyah...
anak daraku sekarang posing je..letak tangan kat pipi

 seronok tengok aksi kawan2 farisyah

 peace tidak dilupa....
comel kawan farisyah nie...

menikmati SOTO 
sedap kat farisyah...



Alhamdulilah..
gembira dan rasa seronok sangat dapat merealisasikan impian farisyah 
nak kek barbie dan nak potong kek kat sekolah...
senyum sampai telinga....
dan buat paling seronok...
Cik Zue kasi hadiah...

terima kasih cik zue...
dan mak ngah pun kasi hadiah gak...
tapi gambar tak snap....
hehehehehe...


oklah kita sambung kat lain N3...
hari ini ...
cik jue cuti ..buat BSP....
pastu pukul 11:00 farisyah ada temunjanji dengan Pakar pediatrik
moga segala keputusan hari ini adalah keputusan yang mengembirakan kami...bukan mendukacitakan kami...
........AMINNNNNNNNN........


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

18 comments:

Nana said... [Reply]

wah benzye kek barbie
mia pon ada minta kek barbie
mama dia kena belaja ni buat haha

MRS. K said... [Reply]

selamat hari jadi farisyah

::EIDA:: said... [Reply]

Aah kan kak, sama besday dgn hubby ida.... Tapi hubby ida takde nak buat clebration ni.. 30tahun kan!! Dia malu.... hahahhahaha

Qhaifa Nur said... [Reply]

hepi bufday farisyah...
cantiklah kek dia......

~ yus ~ said... [Reply]

cantiknya kek farisyah. Kalau Alia dapat ni mesti hati berbunga riang juga...

happy birthday farisyah....

syawalsimpsons said... [Reply]

cantiknyer..sue yang dah beso ni pon suke tgk kek barbie ni...

aanie said... [Reply]

cantiknye kek dia....
blh nmpk muka dia hepi dpt kek tu....

Nad @ MamaZN said... [Reply]

hepi bday farisyah!
moga jadi anak yg solehah buat ibu dan ayah
moga jadi kakak yg baik utk baby F
:)

Jue @ Ibu 2F said... [Reply]

bertuah MIA ....mama pandai buat kek...

Jue @ Ibu 2F said... [Reply]

10q Mrs k

Jue @ Ibu 2F said... [Reply]

sama dgn farisyah....clebretion berdua ajelah mesti LG best

Jue @ Ibu 2F said... [Reply]

10q aunty.....

Jue @ Ibu 2F said... [Reply]

Th takpe...klu alia dot mesti teruja habis...
10q aunty yus

Jue @ Ibu 2F said... [Reply]

10q....biasalah barbiekan cun...

Jue @ Ibu 2F said... [Reply]

Tahu takpe.....memang happy Sgt2

Jue @ Ibu 2F said... [Reply]

10q aunty nad....

anie said... [Reply]

memang seronokkan bila anak suka..kita lagi double suka kan

tapi kek tue memang cantik

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply]

♫Happy Bday Farisyah♫
Mmg cantik sgt tau kek barbie farisyah ni..
Moga menjadi anak yg solehah...amin.

Dah besar ni semakin pandai la dia posing kan..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa