Wednesday, August 1, 2012

WW...PHOTO MAGNET RAYA...

10Q buat Anie dan Eb....
Harap Korang Berpuas Hati...


ini tempahan dari AniE

 ini pulak Eb punye..

terima kasih ye ...


ingat nak kasi PFM free kat korang..
ada yang nak tak...
seorang satu bagi kat 5 family je...
tapi nak kasi kat sapa???
sapa nak???


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

anie said... [Reply]

aku nak lagi.....hehehe...tapi nak yg nak free tu lar..
sebabnye hasilnye sangat memuaskan....

eB said... [Reply]

nakkkkkkkkkkkk
hik3

Nad @ MamaZN said... [Reply]

nak!nak!

ch@ said... [Reply]

kata free. harusla hendak. nak-nak-nak. tunggu bonus raya dulu baru leh tempah.duit habis sudah kerja beli cloth-diapers ni.

Falsya said... [Reply]

suke tgk eB pun FM..hehehe..nakkkkk..

dilazfamily said... [Reply]

dilaz nak gak FM PHOTO tu.boleh tak?

jaakechik said... [Reply]

nak jugak boleh? hikhik... 1st time dtg blog ni, dtg dari blog mama kembar3.btw, done follow u!

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa