Thursday, August 2, 2012

PFM Free kepunyaan...............

Salam 13 Ramadan...
hari pertama tak bangun sahur...
terbabas....
walaupun memang hubby cakap tak nak makan 
tapi hubby cakap nak bangun minum air dan makan kurma...
maka isteri solehah ni pun apa lagi senyum bangga tak payah masak2 kat dapur di subuh hari pun melelepkan mata dengan penuh nikmatnya....
wawawwawawa buka mata 5:58 pagi..
ambil ko...air kemana kurma kemana...
baby duduk diam2 tau...

oklah semalam cik jue ada tanya sapa nak PFM percumakan..
tapi tak tahu nak bagi pilih siapakan....
n hubby kata sapa yang komen kat N3 tue la yang dapat...
maka dengan ini cik jue nak announcement 
mereka yang terpilih ialah....


silalah korang berlima ni bagi gambar korang satu family untuk di PFM...
korang nak edit siap2 pun boleh tak nak edit pun boleh...
kalau korang tak edit cik hubby akan tolong editkan....
 bagi sebelum ari sabtu tau...
weekend nanti cik hubby akan buat dan ari isnin cik jue nak pos...
dan hantarkan gambar dan alamat ke...
loveannajueanna@gmail.com
(anie ko takpayah bagi alamat aku delivery je....)

ok tue ajelah...
jumpa next 3 ye...

(al-fatihah buat pasangan suami isteri yang kemalangan semalam...
setiap kali baca kisah kemalangan itu rasa sebak didada..kesian kat anaknya yang erumur 2 tahun hilang ibu ngan ayah sekelip mata.....)

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

17 comments:

eB said... [Reply]

saper3?.... huwaaaaaaaaaaaaa nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. hik3

::EIDA:: said... [Reply]

Alaa... ida terlepas entry tu lewteww... Tahniah pada semua!Tahan ke kak tak sahur? nanti baby kick kick nak makan.. hehehe

Lelord said... [Reply]

alahaiii terlepas pandang...rugi2

anie said... [Reply]

hahahah...aku nak bagi alamat jugak..hikhik....

Balkhis Shafee pls jangan jeles...hahahaha

ch@ said... [Reply]

ahaha. kebetulan pula smlm terbaca dan terus je la drop komen. slalu tunggu entry bundle2... gmbr family? alamak, mcm takde je. gmbr couple je boleh tak kak? tak cukup syarat pula kan? hrmmm... kena ambil gmbr jugalah mcm ni.

Nana said... [Reply]

ala.
telepas keteapi hahaa

Falsya said... [Reply]

Yeayyyyyyy..tq jue...nnt falsya email okayh gambar.lhehehe..

eB said... [Reply]

yeayyyyyyyyyyyyyyyyy.
alhamdulillah rezki....
dok kiss2 monitor nih ha...
^___________^...
tq jue. sygggggggggggggggggggggg kamoo...
eh nk design saiz aper eh? [dlm cm]

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@eB
saiz sama mcm ari tu gak...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@Falsyahantar jangan lupa tau

@e_da said... [Reply]

alaaa ruginya terlepas entry semalam...huwaaaaaaaaaa

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@::EIDA::..hehehehehe...sorry ieda

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@Lelord lain kali ye lela

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@anie
bagilah nanti aku pos kat opis je

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@ch@
hehehehee

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@Nana
lewat sikit je

Nad @ MamaZN said... [Reply]

eh, eh...bestnye!!!
TQ cikjue!
nnt kite emelkan =)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa