Monday, August 27, 2012

Baru Bersua...N3 campur...

Dah petang2 baru gatal2 nak update blog...
setelah seminggu meninggalkannya...
sejak masuk 34 minggu nie...
kadar kepenatan lagi bertambah...

sebenarnya jadual ari ni padat sikit..
kena buat BSP...
memang tak lalu le...
ulang klinik 4 kali dalam satu hari..
esok farisyah ada temunjanji kat IJN...
jadi ambil cuti lagi senang..
lepas temunjanji boleh ronda2 gak...
ari rabu chek up...

ini N3 rojak sikit..
mula2 nak ucap terima kasih buat NUFFNANG sebab kasi kita BE..
confius mula2 tapi beru paham...
rupanya dah ada yang jadi ME

rupanya yang dah Credited tue dah jadi ME
maknanya ada 3 BE yang duk running...
cik jue baru je cashkan sebelum raya ari tue...
tapi jumlah nya sedikit jelah...
tapi alhamdulilah ...
rezeki berblog selama ni...

oklah...
nak pi solat2 dah..
jap lagi nak pi buat BSP lagi...
result pagi tadi..
pagi : 5.5 (bagi cik jue tinggi-tapi nurse tue kata ok)
pukul 11 pagi: 3.4 -cik jue hypo siap muntah2 lepas tue...
pukul 3 petang: ????
pukul 9 malam :????
 benda paling malas ialah nak buat bsp...menyampah betul kena ulang2 alik klinik...


oklah jumpa lain kali ye...
nanti kita tempek gambar raya kita yang tak berapa nak sedondon..
ok bye2...
selamat hari raya...











10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

MamaYatie said... [Reply]

selamat hari raya Jue..
err..jenuh jugak nak layan schedule dia yer..akak tak pernah kena lagi, harap2nya tak akan pernah la..huhu

aanie said... [Reply]

sama la...mula2 konfius gak dgn nuff baru ni...

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Cik Jue..
Nuffnang yg baru ni ina confius ler..
Mana satu yg BE?!
Pastu mana satu yg dah msk ME?!
X paham nk tgk camna..
Selamat Hari Raya yer!! ;)

ummi_norseha said... [Reply]

BT KITA PENING...SELAMAT HARI RAYA..:)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa