Friday, August 3, 2012

Baju Raya????

salam 14 ramadan...
sekarang idea tengah tepu....tak tahu nak update apa...
tapi rasa sayang pulak tak update...
heheheehe
korang dah beli baju raya???
mesti dah kan....
cik jue!!!!!
tak tahu nak beli baju apa...
yelah tengah mengembang nie....
baju kurung farisyah dah ada...
(cotton bunga merah tanah putih)
mak tok dah buat...
baju melayu cik hubby pun dah ada...
(percuma sebab masuk perarakan maulidur rasul ari tue..warna peach/oren terang gitu.....)

jadi cik jue ingat nak beli jubah je...
tapi tak tahu nak colour apa???
hehehehe tapi cik hubby dah hadiah sehelai jubah moden 
warna gelap + peach....
rasanya tak payahlah beli lagi pakai jelah apa yang ada...
maka tema kami tahun ini ialah...


colourfull

 OK KORANG PUNYE TEMA APA???
JOM KONGSI...
 
 

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

Falsya said... [Reply]

taun nie en suami kate no baju raya sbb die pakai baju nikah..katnye la..hehehe..

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... [Reply]

kak na pun colourfull sbb suami kak na x dpt cuti raya tahu ni...hehehe... kita serupaaaaa....hahahha

Mrs.Imran said... [Reply]

tahun ni kami 1 family ready made je...n semua PINK COLOUR...

eB said... [Reply]

ok aper colourful? :)
kami purple kot :)

~aYu~ said... [Reply]

hubby nk purple so baju anak-anak dh standby purple la. hubby pun purple walaupun last minute dia hampir nk tukar kaler. sy je yg masih xpuas hati dgn baju raya sy. xmenarik walaupun purple. :)

Salina@IbuAqil said... [Reply]

colourfull meriah..
kami RED in family cik jue..
naik seri anak teruna cik jue si Aqil tu pakai warna merah.. :D
Happy Weekend, Salam Nuzul Quran & TC yer.. ;)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa