Sunday, July 29, 2012

Promosi HAri Raya

untuk n3 lain sila kebawah-n3 ini melekat sampai 10/08/2012


Salam Ramadhan semua...
ok sempena ramadhan yang mulia nie..
kami GALLERY ANNA FAUZIE 
ingin memperkenalkan produk terbaru kami
masih lagi fridge Photo magnet (FPM) cuma ada kelainan di mana
FPM kali ini kami buat khas sempena hari raya yang akan tiba.....

jika sebelum ini kita hanya menghantar kad sebagai penganti diri..
apa kata kali ini kita ubah sedikit dengan menjadi FPM sebagai penganti diri...
dan jika kita hadiah kepada family dan sahabat anda..
pasti ia akan dijadikan kenangan kerana ia boleh dilekatkan di
PETI AIS,CPU KOMPUTER DAN DIMANA2 RAK/KABINET BESI.

jom tengok contoh2 yang telah kami buat dan siapkan...
anda boleh membuat keputusan sama ada, menyerahkan kepada kami untuk rekaan latar belakang @ anda cipta sendiri rekaan latar belakang
 & hantar kepada kami.




bersaiz 4R (15 X 10 CM)

Dah selamat melekat kat peti ais kami...

kami menawarkan harga paling cun ...
1 keping = RM 10
2 Keping = RM 16
3 Keping = RM 24
4 keping = RM 30
(harga tidak termasuk kos pos + rm 6)
jika order anda lebih harga boleh dirunding lagi....
anda cuma perlu...
1) memilih latar belakang 
(jika tak tahu kat mana nak pilih boleh klip kat link ini)

2) hantar gambar anda 

3) sertakan ucapan anda sendiri dan beritahu nama kepada siapa

4) kami akan design dulu..dan email kembali kepada anda....jika puas hati dengan design kami barulah kami buat FPM

5) hanya perlu bayar deposit untuk pengesahan order bila dah siap semua baru bayar balance kepada kami 
apa2 boleh call kami di 
019-2880276 @ 019-3618652
atau email kami di 
loveannajueanna@gmail.com

ok tue je ...
promosi ini kami buka sampai 10/8/2012 sahaja...

ok jangan lepas peluang untuk mendapatkan kelainan di HARI RAYA INI....




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

eB said... [Reply]

eB on
no akaunnyer?
eB nk design sendiri
tapi jue,
saiznyer camner?

eB nk design bsr skit, ms print baru jue adjust ke aper?

roger kat emel eB leh?

mamaaerish2@gmail.com

tq

eB said... [Reply]

depositnyer braper yer yang?

saiz 4R kalo dlm cm braper...
eB nih x der gambor 4R... sellau print sendiri jerk photo.. tuh pn kalo print. hik3

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa