Monday, July 30, 2012

Terima Kasih IMPIANA OGOS 2012

Salam Ramadan hari ke 10...
sekejap je kan...
alhamdulilah masih mampu berpuasa walaupun kadang2 dugaan itu berat....
syukur dan terus bersyukur dengan nikmat yang ALLAH berikan...

yup apa yang di tunggu2 telah pun tiba...
tapi yang bestnya cik jue tak tahu pun iklan dah keluar majalah...
sampailah ada costumer call tanya pasal JAM....
 oooo cerita dah ketengah ke....
ingat lagi tak cik jue pernah bercerita pasal majalah IMPIANA nak promote jam cik jue kat IMPIANA
lupa jom terjah link nie ye....
jadi barulah kami pergi beli dan tengok sendiri...
mmmmmmmm
kami mampu tersenyum puas...
mungkin inilah di namakan rezeki dia bulan ramadan...
rezeki buat farisyah dan Baby...
rezeki buat kami sekeluarga...
dan setakap nie tidak putus2 lagi kami dapat call dan mesej bertanya pasal jam...
huhuhuhu terharu dan happy sangat...
kerana ALLAH memberi jalan kepada kami...

TERIMA KASIH YA ALLAH...

inilah gambar JAM kami yang diiklankan...
dalam ruangan "MESTI BELI"

cover majalah IMPIANA bulan ni

terima kasih tidak terhingga cik jue ucapkan kepada wartawan majalah IMPIANA IRA kerana tanpa IRA semua ni tak akan jadi kenyataan...

oklah..
jumpa lagi di lain N3...


nak tengok koleksi JAM kami...
Jom Klik Sini..

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

10 comments:

anie said... [Reply]

wha...tahniah.....finally...
semoga dimurahi rezeki selalu hendaknya

Falsya said... [Reply]

alhamdulillah jue..moga2 murah rezeki jue sekeluarga..hehe..

@e_da said... [Reply]

wahhh bagus la... moga makin maju bissness cik jue...

ZSqueenbee said... [Reply]

waaaa tahniah sis..syukur alhamdulillah...

Mama Kembar 3 said... [Reply]

congrats cik jue! moga lepas ni makin masyuk laa biz cik jue :-)

eB said... [Reply]

alhamdulillah rezki :)

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... [Reply]

bagus...dimana ade kemahuan disitu ada jalan...wah! tetiba lak kak na..hahaha...anyway tahniah n syukur alhamdulillah dgn limpahan rezekinye utk jue sekeluarga..

Adylia Qarissa said... [Reply]

masuk majalah..glamor :)

Sh@ S@peri said... [Reply]

tahniah..semoga lebih success...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply]

Wah promosi mesti beli baik pnyer..
moga terus dilimpahi rezeki..dan bizz semakin maju..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa