Monday, July 16, 2012

Sudah 6 tahun....Apa Perasan Aku sebenarnya....

Next N3 untuk hari ini....
setelah jamuan nak sambut puasa hari ni..makan sampai kenyang...
penuh perut tau...

6 tahun??
perasaan???
yup dah 6 tahun umur farisyah...
dan 6 tahun jugaklah cik jue dah tak bersalin...
sebab ari ni dah mula masuk 7 bulan...
hati ini dah makin berdebar2,teruja semua ada...
rasa mcm nak bersalin anak pertama....
rasanya dah lupa habis dah ...
mcm mana rasa sakit nak bersalin...
macm mana nak mandikan baby...
 huhuhuhuhuhu...
rasa seronok pun ada...
rasa pergerakkan "dia"...kadang2 buat cik jue nak menitiskan air mata...
indahnya pengalaman ini...
alhamdulilah dapat jugak merasa buat kali kedua...



tak sabar ibu nak tunggu kamu sayang...
kakak pun sama ...hari2 tanya bila baby nak keluar....

barang2 pun alhamdulilah selesai...
memborong di sale pureen...
memang berbaloi...

ok pi dulu...


 





10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

10 comments:

airis naufal said... [Reply]

alhamdulillah diberi peluang utk merainya kali ke2.. semoga semua selamat k.jue

mrs kayrul said... [Reply]

mesti kakak farisyah dah terbayang-bayang saat main ngan adik...dah tak lama dah tue...

jaga kesihatan diri tau

eB said... [Reply]

sronoknyer dpt scan #D. eB nih ader mslh.
x reti nk tgk scan tuh. hu3

Nana said... [Reply]

heheh sama la mcm saya
xsaba juga nk ks mia adik
agknye sy nak bersalin kali ke2 nnt sure rasa mcm jue juga
sebab dah lama tak bersalin

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Alhamdulilah...mg allah permudahkanya

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Th takpe...asyik duk bertanya aje kerjanya

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Jue pun sama tg 4d nie senang sikit kot...lg faham

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Hahahaha betul nana.lain mcm...dah rasa mcm anak pertama dah...

MaMa CyDa said... [Reply]

Alhamdulillah cik jue ... ALLAH bagi cik jue merasa lagik buat kali keduanya ... Akak yg dah nak masuk kali ketiga nih pun still lagik seriau even baru jek lepas 2thn lebih bersalin huhuhuh nway ... semoga semuanya dipermudahkan ... AMIN!!!

Adaa said... [Reply]

Bestnya waktu pregnant kan? especially bila dh lama tak merasa pegang baby :) moga semuanya sihat dan selamat nanti :)

(salam perkenalan cik jue..adaa nk mohon exchange link, harap sudi..leh baca update dr cik jue selalu :)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa