Thursday, July 12, 2012

Maybank Trears Fair n MickeY Mouse At MidValley

salam Khamis Semua...
jom jalan2 kat Midvalley..
tempat yang paling cik hubby tak suka pergi
tapi kerana ada sebab tersendiri
kami terjah MIdvalley
minggu lepaskan ada "MAYBANKTREASTS FAIR"
cik hubby memang tak akan lepas peluang punye...
nak tebus mata ganjaran selama nie duk guna...
apa yang kami tebus????
hehehehe macam biasa coupon minyak le...
alhamdulilah bolehlah kami guna time raya nanti...
dah tolak duit minyak.....


nilah rupa maybank gift kad...
satu kad ada RM 50...hubby dapat tebus 4 kad...
korang kira sendirilah RM kita orang dapat minyak FREE...
hehehehe saja nak  main metematik dengan korang pagi2 khamis nie...

dah siap semua tebus xtvt tebus menebus..dan orang makin ramai
kami pun keluar dah taksanggup nak bersesak kat dalam tue...
dan kami melangkahkan kaki ke SOGO...
shopping baju raya farisyah.....

sebelum tue...
kat luar tue ada patung MICKEY MOUSE....
comel sangat....farisyah teruja betul time tue...
siap jerit2...
"ibu cepat ibu ambil gambar sya dengan mickey mouse..."
hehehe anak aku memang hantu ambil gambar....
 jadi jomlah kita tengok gambar anak daraku bersama mickey mouse...

 masa ni malu2 lagi...

ok dia dah nak start...
mata pulak pandang orang sebelah...

ok dia dah start...

dia dah start bula aksi "patah pinggang"

yes ...i princess now...

hahahaha banyak lagi gambar sebenarnya ....
malas nak tempek banyak2 kat sini....
sebab nak tunjuk gambar mickey mouse yang kecik2
 duduk dalam cermin...

comelkan...suka betul...

yang ini lagi comel....

farisyah mintak ayah dia belikan...huhuhuhu...

oklah...
cukup sampai sini...
nak siap kerja pulak...
fail banyak atas meja..sistem pun baru ok...
oklah jumpa lagi ye....
n3 memang banyak gambar...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

wahida said... [Reply]

wow!! untungnya dpt tebus duit minyak...jeles!!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

nak test je

mamalieyna said... [Reply]

waaa cunlah~ mickey mcm2 fesyen..hehe~

kalau dak arif sure teruja dia..herm..lama giler tak terjah mdvalley..alahai..

anie said... [Reply]

uihh..kasut farisyah...pinjam boleh...

Mama Likha said... [Reply]

kakak farisyah pun comel ! dh besar dh... Malikha tecit lg :))


salam perkenalan kak jue, tq sudi singgah rumah kita :)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa