Tuesday, July 10, 2012

JoM MaIn Air.....S.E.R.O.N.O.K

As_saLam seMua.....
ok ni cerita kisah main air....
mandi kolam memang best...terutama anak2 kan....
walaupun kolam tue kecik....
weekend lepas cik jue balik kg ....mak buat kenduri sikit....
seronok tau berkumpul ramai2 ....rasa saat paling indah kalau dapat berkumpul ramai2 nie....
terutama budak2 kecik nie....
jadi untuk merialisasikan keseronokkan mereka....cik jue belikan kolam kecik untuk farisyah dan anak buah yang 3 orang tue....
oklah cerita panjang pun tak best....
jom tengok farisyah,mawardah dan mardiah berendam....hilman tak nak tengah syok main games kat Ipad....

opppp...mawardah seksi......


posing itu penting walaupun tengah mandi ye...


 farisyah seronok betul...ada geng kalau kat umah sorang2 je...


dalam yang mandi tue..si mawardah paling happy...orang lain dah naik dia taknak naik lagi...


seronok betul tengok di orang mandi nie....
oklah kita stop kat sini dulu ye....
nanti jumpa lagi ye....

anak korang suka main air tak???
 
p/s...nak tengok barang niaga..jangan lupa klik link bawah nie...

 



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

Lady Rina said... [Reply]

Anak2 akak pun suka mandi kolam..dah lama request kolam tu..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply]

ofkos ler..
biru kecut pun tanak berganjak lg dr berkubang.. huhuhuhu

Nad @ MamaZN said... [Reply]

aritu farisyah takleh main air kan?
skrg dah ok ek?

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

farisyah pun sama kak...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

tahu takpe..selagi tak kecut selagi tue tak kluar

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

tak sangka nad betul2 perihatin dengan farisyah...
yup dah setahun..alhamdulilah bulan 6 lepas gronek dah keluar jadi boleh main air...

Sh@ S@peri said... [Reply]

suka sgt...kalau mandi kolam sampai tak nak naik

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa