Tuesday, July 17, 2012

Huhuhu Aku PeNAt

Lewat Bersiaran...
sebenarnya mood sedikit kelaut hari ini...
pagi2 pergi chek up..kena pergi sendiri...hubby kursus..biasa dia hantar dan ambil...
maka kena driver sendiri...paking susah gila kat klinik...
2 kali pusing baru jumpa....
kat klinik kena cucuk kancing gigi..kebas bahu sampai sekarang terasa...
habis klinik dalam pukul 9:45 pagi...
terus pi opis...sebab tahu paking susah..lapar tolak tepi...
sampai opis ..15 minit cik jue cari paking ...rasa dah fedap sangat...
dah niat kalau tak de paking jugak nak balik umah jelah ambil EL...
alahamdulilah jumpa jugak paking......
11:45 kena kluar opis lagi...
ambil farisyah kat pra sekolah...
huhuhuhu penat ...bahu masih sakit2...
sampai opis ngan farisyah 12:15 tengahari...
berpusing cari paking lagi...2 kali pusing ...tak jumpa...
last2 paking tepi taska hantar farisyah dulu...
siap hantar farisyah ..ambil kereta pusing cari paking...
alhamdulilah sekali pusing terus ada...yelah orang dah mula keluar nak ambik anak sekolah...
perut lapar gila...baby mcm kurang aktif ..mybe sebab lapar...
terus pi beli makan dan makan....
alahamdulilah ..kenyang....
baby dah mula2 gerak balik...
huhuhuhu anak ibu lapar rupanya...

mcm mana nak hadap dua hari lagi nie...
masalahnya tengahari kena kluar ambil farisyah...
bukan penat bawak kereta tapi penat kena cari paking kereta...


 inilah kisah hari ni...
minat nak tengok Photo Fridge MagNet,Jam dinding yang comel...
 

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

Cute Mum said... [Reply]

memang kebaskan lepas kean cucuk..
uyun time cucuk bawa dania sekali.. dengan nak dukung die lagi,, nak drive lagi..
memang menguju kesabaran..

Qhaifa Nur said... [Reply]

berkejar sana sini dalam keadaan sekarang memang penat...

aanie said... [Reply]

cari parking tmpt ramai2 camtu mmg penat....

ch@ said... [Reply]

sabar ye kakJue, kita rasa masa kita pregnantkan Adli kita tak kena pun suntik kancing gigi ni, hiii. masa Auni ada dua kali.

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@Cute Mum
tulah uyun..paking pulak susah rasa tensoin gila...hahahaha

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@Qhaifa Nurhuhuhu memang penat

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@aanie rasa mcm nak menagis pun ada...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@ch@
ye ke...masa farisyah dulu pun kena 2 kali ...

Mrs.Imran said... [Reply]

aku pun penat baca perjalanan ko Jue...uhhhhh

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa