Monday, July 9, 2012

Hadiah Dari Cha dan Teruja Borak dengan Cha


As-salam semua

blog....memang merapat kawan di alam maya...
dari alam maya ke alam nyata....

siapa setuju statement  diatas....
sila angkat tangan....

itulah blog dari pandang mata cik jue...
berkawan dari alam maya...kita rasa dah rapat kenali siapa dia,ahli keluarganya dan sedikit sebanyak kisah hidupnya,
begitulah cik jue kenal 
CHA pemilik it's Umi journal atau 
peminat setia warna hijau...  

kami tak pernah bersua muka...
memang teringin sangat nak jumpa tapi masih belum ada jodoh untuk kami berjumpa...
hehehehee...

tapi kerana N3 ini...
cik jue call cha ..mintak pendapat...
rupanya seronok rupanya borak dengan cha...
10Q tips berguna dari cha...
dan insayallah akan dipergunakan...
sebab hubby dah setuju nak tolong sama...
 sebelum nie..banyak n3 cha yang menarik minat cikjue 
maklumalah nak tambah ahli baru banyak perancangan harus dibuat...
hehehe cha 10Q so much...
tips cha N3 cha banyak berguna buat kak jue yang nak tambah ahli barunie...

dan cik jue dapat hadiah dari CHA...
"Handmade" lagi...
wah seronok...
kad birthday yang comel...

comelkan....
ini kerja cha time dia stress...
tanda cha seorang yang kreatif sangat...
hahahaha...

oklah stop sini dulu...
nanti jumpa lagi ye...

BUAT CHA ...
TERIMA KASIH BANYAK2 ...LAYAN KAK JUE BORAK ARI TUE DAN TERIMA KASIH KAD YANG COMEL NIE...


p/s...nak tengok barang niaga..jangan lupa klik link bawah nie...






10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

10 comments:

Imaan09 said... [Reply]

waaa..puan cha yang makin slim itu mmg ramah orgnya..

Nad @ MamaZN said... [Reply]

baby baru nak pakai kan cd ek?
insya-Allah, moga impian terlaksana...
elok jugak, save bajet =p
beli skit2 tak terasa..
masa nayli aritu,
preknen 7bulan dah start beli 3kpg/bln
tgk2 skrg dh nak dkt 40! =p
tp beli borong lagi murah la..

Falsya said... [Reply]

setuju!!!..hehe..wahhh, mmg kreatif..cantik lad..;D

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

betul puan cha memang peramah yang amat

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

tuelah nad..kalau boleh nak save bajet..
tuelah jue pun ingat nak start beli dah nie...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

setujukan....memang cha tue kreatif sangat

Salina@IbuAqil said... [Reply]

What?!!
Si budak CHA tu?!!
Dia kalo berckp mmg macam x cukup ayat..
Dapat gelak apa ker lagi..
Muahahahhahaha..
Ampun CHA..
Cantik budaknya..
Kecik molek jer..
Ramah tamah.. ;)
X rugi jumpa dia..
Rindu nak jumpa lagi ada ler..
Itulah dia Deq Cha.. ;)
Cik Jue!! Kita cik jue x teringin nak jumpa ker?!!! ;D

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

ina..teringin sangat nak jumpa ina...
jangan di tanya kalau boleh semua kawan blogger yang kenal2 rapat nak jumpa....

mamalieyna said... [Reply]

ch@ mmg best..kalau dpt jumpa dia lg best! sbb dia mmg jns kuat borak tu..hehe..eina dh jumpa dia..^_^

tahniah cik jue, cantik betul kad tu ... kiut! kreatif cha ni kan..

ch@ said... [Reply]

patutla asyik terserdak je, disebut-sebut di sini rupanya.
alaaa kakJue takde halla. nnt kita jupe2 ek. so drpd skrg simpan cerita dulu. kikiii.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa