Tuesday, June 12, 2012

New Gadget Untuk Kami

belek punye belek....
rupanya banyak kenangan cik jue tak post kat sini...
hahahahaha ari tu tak de masa...sekarang pun sama ...
cuma sedikit pandai membahagikan masa.....
berusaha nak teruskan blog mcm biasa....
sayang nak biarkan tanpa n3....
cuma mintak maaf sebab tak sempat nak BW....
tapi insayallah sempat je ...cik jue BW korang semua...

ok..sebenarnya....hubby dah beli benda ni nak masuk 3 minggu dah kot...
tapi hari ini baru nak tempek kat sini...
wajib tempek kat sini sebab boleh jadikan rujukan .....
sebenarnya target kami nak beli DSLR...
yang mcm YUNA...
nak warna brown...
tapi entah mcm mana boleh terjebat beli yang ini...
sebab kami rasa dia lagi sesuai untuk kami...
kecik,senang nak bawa...
maklumlah pasni kena tambah satu "handbeg baru"
function sama dengan DSLR..
cuma dia mini jelah....
yang penting dia sweet dan kami boleh tangkap gambar dengan jelas dan comel...
seperti DSLR 
tujuan utama beli ni nak tangkap gambar barang2 perniagaan...
kasi nampak lagi cun....
***moga bisnes kami makin maju***
AMINNNNNNNNN


nak tengok rupanya...
jom......
tapi cik jue GOOGLE je...

 
 OLympus Pen E-PM 1
 14-42 mm kit lens

ok nak tengok hasil gambarnya ...
jap ye...cik jue tunjukkan...

tersenyum model sambilan ibu nie...

ini lagi model rambut terbang ye...


ok dah cukup...
jom buat kerja.....









10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

15 comments:

Sh@ S@peri said... [Reply]

bape hengget kamera tu?

::EIDA:: said... [Reply]

Omaiii~~ Ida admire Olympus PEN ni. Dulu ingat nak beli ni, tapi ida beli Olympus TOugh dulu.. hihi

nur anis said... [Reply]

kalau yang jenis kecik sikit macam ni senang sikit angkut kemana-mana..:)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

@SHA :RM 1500 rasanya..tapi nak tahu detail tanya poji..hehehe

Eida:hahahaha akak dapat dulu le ....

nur anis:memang senang sebab kecik..

anie said... [Reply]

bila nak amik gambar kami dgn camera baru nie..;)

Cute Mum said... [Reply]

bestkan bila dapat beli gadget baru..
oklah tue, nanti boleh amik gambar produk bisnes dengan lebih cantik..
bertambah teruja org nak beli..
gud luck..

Falsya said... [Reply]

bestnyeee..hehehe..falsya siap bg wishlist kat hubby tau utk present birthday..muleh gitu?..hahaha..salah satunye camera..hehehe..

Eliss Mie said... [Reply]

wah menariknya.. teringin nak satu ;p

eB said... [Reply]

eB tringin nk bli kompak sbb sng nk bwk msk tmpt2 yg x leh bwk kamera ;p

aanie said... [Reply]

bestnya....cantik gak gambar tu....

Sidratul Muntaha said... [Reply]

hohohoh
klu cik jue beli semi dslr pun ok gak rasanya
mcm mamatisya beli
tpi apepun
gmbo lawo dah..
huhuhu
tahniah ye
ayu pun barun angkat lense bru..
second tpinya..tpi puas ati..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply]

bestnyer dpt gadjet baru..
kite dh lama impikan nk kamera canggih gini.. heheh

wahida said... [Reply]

amboi...paling tak tahan tgk model rambut terbang ala2 video klip gitu...

comel!!

Zana Adieyza said... [Reply]

waduh2!!! zana pakai kamera jer.. nak kena kumpul duit la beli kamera baru.. hihihi

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said... [Reply]

wah besh ada gadget baru..
cantik jerk hasil gambarnya..
moga bisness cik jue terus maju..amin

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa