Friday, June 22, 2012

MasterCheff Selebriti Malaysia

Dah Jumaat rupanya kita hari ni..
kejap2 je dah masuk jumaat..tapi cik jue rasa minggu ni lambat sikit....
hehehehehe.sebab sedang menanti sesuatu...

oklah nak tanya ...
korang layan tak mastercheff selebriti...
cik jue layan.....
seronok tengok aksi selebriti kita nie....
dah yang paling syok....Raja Azmi n Karl shafik dah keluar....

kenapa cik jue suka Raja azmi keluar....
over sangat...emo pulak tue.....
sikit2 menjerit,menangis...tak paham cik jue dengan orang tua perangai mcm gini...


kenapa cik jue suka Karl Shafik keluar...
sebab dia over confidence .....
memnag dia pandai masak tapi dia punye gaya tue buat kita menyampah....

lagi sorang AA....
tapi kalau dia tak de mesti tak meriahkan...
hahahahhahaha...

tak boleh agak sapa yang menang....
tak kisah le..janji sapa yang menangkan......

pasni mastercheff malaysia musin kedua pulakkan..
mesti cik jue ambil tender depan tv layan mcm tahun lepas...
walla.....

MEMANG BEST TENGOK ORANG MASAK...
MASAK SENDIRI TAK PANDAI..
HAHAHAHAHAHA


SAPA TAK LAYAN LAGI JOM LAYAN..MEMANG BEST




CORETAN IKHLAS

Cik Jue aka Ibu Farisyah...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

13 comments:

anie said... [Reply]

bab raja azmi tue memang aku suka dia kuar..sikit2 nak nanges..dia igt rancangan af kot hahaha....
tapi karl shafek hemsem la..aku suka..suka tengok gaya dia...n cara dia cakap...opposite dgn ko kan..
tapi betul klu AA xde memang xmeriah kot MC tu nnt...

sakila's craft said... [Reply]

nampaknya kome kena belajor ngan teman masak la yong...kita buat roti jala petak.....hahahhaha

nur anis said... [Reply]

dulu saya tak suka azwan ali..tapi lama-lama seronok juga..walaupun dia bising, mulut lepas..tapi dia sangat tak sombong and tak malu mintak tunjuk ajar..cuma tu la, sikit-sikit nangis..hehe...

saya tak suka juliza..dia bossy and berlagak sikit..hihi

ch@ said... [Reply]

kita pun tgk kak. kena pujuk auni dulu, sejam je auni sejam je. hahaaa. berebut tv. kita suka doktor fazly dgn soo wincci tu. comel je. hahaaa. tomok terror.

mummy_ayu said... [Reply]

ah ah...layan gak tgk diaorang masak...suka Raja Azmi kuar..tapi bab karl shafik tu..sian sgt...dia memang boleh masak..tapi bukan rezeki dia kan..
AA...ntah apa2 tah..asyik gaduh ngan Farouk jer..

emm..rasa Juliza kot boleh menang..

LYAfrina said... [Reply]

lya pnh tgk skali ari tu... best mmg best..tp x suke azwan ali..ngeh2.. ( jahatnyerrr lya! )

Nigina said... [Reply]

tapi kalau nak AA ada... baru best rancangan tgk gelagat dia hahahahhahah

Nad @ MamaZN said... [Reply]

takdok astro..huhu!
dok dendiam suda... =p

~ yus ~ said... [Reply]

akak suka tomok. Walau dah 5 kali ke ujian penyingkiran, tetap berjaya lepasinya. Muka dia yang selalu je nampak takut time chef2 semua nak rasa masakan dia tu cute...hihi.

Harap dia boleh menang...hihi

eB said... [Reply]

eB suker tgk angah. cam pro jerk kan?:)

amiey lee said... [Reply]

heee kita pun layannn.. sonokk
kita suka tomok and soo wincci..dua2 muka blur tapi pandai masak

Falsya said... [Reply]

kite layan kengkadang je..ramai yg suke RA terkeluar..die tuh mcm bossy sgt tau..xsuke..betul3..kite xsuke AA..kalau tgk melodi tuh rase nak letup je muke die..tp dlm MC nie kelakar plak tgk gelagat die..;D

MaMa CyDa said... [Reply]

Mama ms memula dulu tak layan sgt sbb ader raja azmi n azwan ali. tp biler dah tertgk skali cara dr. fazley, angah, farouk n jehan masak terus cam ehhh ... pandai jugak dorg nih masak rupanya ek. teruslah melekat smpi la nih tak miss. kot miss pun esok pepg mesti carik kat youtube smpi jumpa hahahahah

yuppp suke betul raja azmi kuar ... AA tuh mulut bising tp tgk dia buat keje oklah ....

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa