Monday, June 18, 2012

Celebrate Besday With My HubbY n Farisyah

Alhamdulilah...bersua kita lagi di pagi isnin ini...
masih diberi kesempatan untuk berkongsi small celebrate besday cik jue baru 2 ini...
kami hanya celebrate bertiga + 1 dalam perut :-))

Small celebrate di adakan di KFC Jusco Taman Equine...
sebenarnya kesian cik huby....
dia ada planing best sebenarnya tapi disebabkan kereta kami buat hal dan cik hubby terpaksa habiskan hampir RM 1K....jadi terpaksa postpone katanya...
takpelah abang..sayang tak kisah pun...insayallah ada rezeki tak kemana....
sempat farisyah n ayah nyanyikan lagu "happy besday " nak cik jue potong PIZZA....

jom kita usha gambar2 best celebrate besday.....

with farisyah...

order pizza tapi makan kat KFC...

 Sup Cendawan untuk cik jue...

menikmati juadah....

terima kasih Abang...
Love u so much...

sebenarnya nak beli kek tapi tak tahu pulak kat situ tak de secret recepi....jadi sorry farisyah tak dapat makan kek....merajuk panjang anak dara tue....

hadiah besday cik jue...hehehe tahun ni pelik sikit...
request nak novel siti romizah yang baru.....
tapi tak beli lagi sebab nak beli time farisyah masuk wad nanti....sebab boleh baca time teman farisyah......

inilah novelnya....
harap2 best le....




BUAT HUBBY...TERIMA KASIH SEGALANYA...WALAUPUN ABANG KECEWA TAK DAPAT NAK BUAT KEJUTAN BUAT SAYANG MACAM TAHUN LEPAS....TAPI SAYANG AMAT HAPPY DAN GEMBIRA KERANA KEHADIRAN ABANG LAGI BERERTI BUAT SAYANG DAN ANAK2 KITA....
LOVE U SO MUCH....

nak tengok...
jangan lupa klik kat link diatas ye......



CoRetaN ikhlas
Cik Jue aka Ibu Farisyah






10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

anie said... [Reply]

pagi2 gambar pizza..perut aku terus kruk..kruk....
anyway happy bzday....
ya welcome to the club 30th..
amacam best x...hahahaha...
semoga diberi kesihatan yang baik
senang bersalin
dapat baby yang comei cam untie anie...;)
dimurahi rezeki selalu n
bahagia disamping family tercinta amin

psstt..cantik gambar...^___^

MRS. K said... [Reply]

hepy belated besday!
mmg peliks rekues hadiah tu.. heheh.. slalu nak henpon ke, henbeg ke.. perfume ke.. hehehe

Falsya said... [Reply]

pizza!!..nyum nyumm!!..xjd planning best2 pun xpe kan coz dpt celebrate small2 je pun dh memadai..hehehe..

Cute Mum said... [Reply]

happy birthday cik jue..
semoga sehat selalu yer..
dugaan sentiasa datang pada kita..
hadapailah dengan redha..
:)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

ANIE:aku rasa mcm tua..hahahahaha

mrs k:hahahaha memang pelik kali ni punye hadiah


falsya:memang tak kisah..pizza baru ni memangbest


cute mum: inilah dugaan dalam kehidupan....

Cinta Misteri said... [Reply]

Celebrate kt mana2pun ok janji semua dkt dgn hati.

Dugaan kecik tu, tp ok je kan...u belikn je falysha kek 1 potong kt umah.

★HAPPY BIRTHDAY FALSYHA★

ch@ said... [Reply]

selamat ulangtahun buat kak jue dan farisyah. walaupun dah lepas. hahaaaa. tgk airr kepsi tu, mcm sedap pulak. ergh... nak mkn foldover mcD.

~ yus ~ said... [Reply]

HAPPY BELATED BIRTHDAY CIK JUE....

Mama budak2 Faeizrill........ said... [Reply]

kju nk Res it buku........huhuhu...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa